League of Legends [PC] - Gramy w League of Legends: Dominion
Pierwszy!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja już grałem w Dominion i nawet fajny tryb ale ja wole grać z botami :D
Hmm za miesiąc lub 2 zobaczymy co z tego wyjdzie. Jak pojawią się różne ciekawe taktyki itp itd. Teraz to chaotyczne jest wszystko. Zagrałem sobie 1 mecz polując na fragi i było to dużo łatwiejsze niż w normalnym trybie. Wiadomo nie o to chodzi w tym trybie ale pokazuje to że ludzie są jeszcze zagubieni w tym trybie.
nice, najlepszy do komunikacji jest mumble ;] polecam ten program
ps@ następnym razem jak bedziesz kręcił (albo chcial zagrac) mozesz dać zapa ^^ (nick: RvR)
ps2@ według mnie anka srednio nadaje sie do dominacji, jest postacią papierową i w last game trudno coś z działać
ps3@ miśkiem sterować mozna na ALT ;]
Zajebi wciągajaca gra na us mam 30 lvl i na tym eu juz 22 nabilem. Mam nadzieje ze dota 2 przynajmniej dorowna lolowi i bedzie darmowa
1. niepotrzebnie uciekałeś parę razy od przejętego punku jak podbiegał ktoś, to strzela! padł by szybko po stunach annie :P
2. zamiast Heala przyda się jej Garrison
3. a miśkiem przecież można sterować , przytrzymując lewy ALT.
nowy tryb jest świenty.
Ja tak wogulę gram Masterem Yi
Można sterować MISIEM. Trzymasz lewy alt i klikasz ppm i już sterujesz!
Pozdrawiam, BledOo0 =)
Witam jesli chodzi o League of Legends to chetnie pomoge wam w nagraniu jakiegos materialu ;)
Jestem dosc doswiadczonym graczem wiec mysle ze moje rady sie bardzo przydadza.
Widzialem Krzysiu jak dzisiaj pocinałeś w LoL`a tworząc ten materiał :) Dominion jest fajny ale na dłuższą metę nudny :) Pozdrawiam
kiedy będzie rozdawanie glutoplazmy
Edit. Chodzą pogłoski że gdzieś w grudniu ( wiem że dla niektórych to nie nowość) ma wyjść nowa mapka pod tryb classic bodajże 6v6, mapka będzie spora i znajdą sie na niej teleporty więc wtedy się będzie działo :)
Misiem możesz sterować kiedy trzymasz ALT wtedy możesz kazać mu zaatakować lub iść gdzieś daleko ;)
LOL przecież możesz sterować miśkiem, co kłamiesz na wizji. :]
Nie zadajesz obrażeń paskowi tylko neksus-owi. :P
Co do graczy to fakt sporo nie czai o co chodzi w tym jeszcze. XD
EPIC : summoners SRIFT XD +5
Coś mi się przypomina, jak na to patrzę : http://youtu.be/wSZZX5cEdSA .
Nie grałem, nie wiem czy będę grał, być może kiedyś zagram ale wiem jedno gram w World of tanks i prosiłbym o filmik z tej gry ale kogoś kto gra sporo i ma na koncie przynajmniej 2 tys bitew, kto zna sztandarowe taktyki i miejsca gdzie atakować na jakiej mapie i gdzie się bronić, kogoś kto wie to wszystko i będzie coś w stanie od siebie dodać nowego. Ps. sam mam ponad 2 tys bitew na koncie, tak więc można powiedzieć, że trochę wiem z czym to się je i 4 czołgi 7 poziomu... Pozdro Krzychu
@ZuKoSoCzEk
Pewnie chodzi o legendarną mapkę "Magma Chamber" :p
Co do Dominiona - ciekawa odskocznia od normalnych trybów, gra się bardzo przyjemnie. Ania kosi tutaj równie dobrze jak w Summoners Rift ;) po prostu nie można bać się walki, używać miśka najczęściej na 5 zaklęciu i wszyscy giną ;)
Czekamy na jakiś interesujący meta-game na Dominion ^^
Dominion to nic specjalnego. Standardowy 5 vs 5 lepszy - ciekawsze i bardziej epicki akcje się zdarzają. A czy dobry moment do wskoczenia? Wątpię, bo na dominionie biega większość 30 i znaleźć wyrównany team jest ciężko. Jak się dostanie kilka razy sromotnie do tyłku i paręnaście graczy Cię zwyzywa to ciężko się przemóc by grać dalej.
Lord, nie masz ochoty pograć z pre-madem, a nie tak solo ciągle? To zupełnie inny odbiór gry :)
Krzychu, jak graczem jesteś świetnym, tak tutaj waćpan lamisz ;) a tak btw, nie umiem sobie wyobrazić grania w LoLa po polsku, wielki plus dla Riot za wprowadzenie tejże wesji, ale... oh c'mon.
Krzychu wykazał się tutaj niesamowitym lamieniem i noobstwem , ale co się dziwić jak dobił tylko do 8 poziomu , a nie stety żeby ogarnąć lol-a trzeba zagrać przynajmniej 200 gier +.
Co dominiona , tryb bardzo ciekawy i dający mnóstwo fanu , ale równocześnie strasznie zbugowany.
Niestety 1/2 postaci całkowicie nie nadaję się do gry na tej mapie , a nie które skolei mogą totalnie zdominować grę ( akali , nocturn ).
Przegrając na nim około 20 gier , stwierdzam niestety jak na razie nie nadaję się na poważne turnieje.
Dużo narzekam , ale i tak muszę stwierdzić , że Riot odwalił kawał dobrej roboty , niesamowita wręcz poprawa oprawy graficznej , świetna muzyka , duże zróżnicowanie nowych itemów jak i sposobu rozgrywki porównując do sumoner's rift oraz twisted tree lines.
Ocena jak na razie 7/10 lecz jestem pewien że niedługo będzie można dodać z 2 oczka po odbugowania i zbalansowaniu rozgrywki.
nie wiem czy ktos juz to pisal bo nie czytalem wiekszosci komentarzy, ale da sie kontrolowac misiem Teabersem tak samo jak Mordekaiserem mozna sterowac bezposrednio duchami postaci ktore sie zabije ultimatem
Eee tam... lepiej by pokazali nowy trailer z NFS z fajną muzą Black Angels ;)
Polecam wizytę na GT - gra jak gra ale trailer miodny ;p
ps Sorry za ofa.
dajcie jakiegoś Deatmatcha w którym ścierają sie postacie lev30 i lev8 to może być ciekawe
Witajcie :)
Tym razem nie mówiłeś o LoLu takich herezji jak ostatnio :P
Widać, że dużo poczytałeś na ten temat, bo raczej doświadczenia przez granie meczy nie nabrałeś :D
Aha ultem Annie, czyli Tibbersem da się sterować :)
Gralem w LoLa i zastanawiam sie jak ludzie moga w to grac.... Jest przeciez jeszcze HoN (Heroes of newerth) ktory jest nie dosc ze tez jest darmowy, trudniejszy (pewnie dlatego ludzie graja w lola bo jak grali w hona dostawali za bardzo w d**e) to do tego jeszcze duzo ladniejszy i przyjemniejszy w grze. Naprawde ludzie... Polecam wam sprobowac Hona.... sprobujecie i juz nie wrocicie do lola. ;)
miniony same przejmują wieże.
No fajny ten trybik już grałem, przy okazji miśkiem da się sterować za pomocą "alt" ;]
Przyjemne Gramy, ale trzeba przyznać, że aby dobrze opowiadać o tej grze trzeba wbić 30 lvl, bo jak słuchałem co Krzychu nawija to słychać i widać, że ma 8 lvl :P Swoją droga jaki server?
Widzisz ac3r ja na ten przykład grałem w HoNa i nie rozumiem jak można w to grać skoro LoL jest lepszy :). To zawsze jest taka bezowocna dyskusja. Tłumaczenie sobie że nie grają bo jest za trudny jest bardzo dziecinne.
Co do samego trybu, gram w LoLa 1,5 roku i jestem z nowego trybu bardzo rad z racji tego że wprowadza masę dynamiki jakiej często brak na 5v5 ( bo 3v3 jest dynamiczne ).
dla mnie ta gra jest zwykłą grą komercyjną to nie jest to samo co dota w warcraft 3 ...
@up tak twój komentarz wiele wnosi do tego wszystkiego...
Widzę, że już nerdy wyklinają tu Krzycha, że jest noobem, nie umie grać i pokazują jakimi są ekspertami. Nie każdy napier*la w lola 24/7. Jest to gramy z lol dominion, nie fragmovie, czy pro mecz w lolu, Krzycho pokazał co i jak, opowiedział i jest dobrze.
Gra wymiata wciąga totalnie od 2 miechów nie grałem w żadną inną grę (Nawet Deus Ex czeka jeszcze na półce na swoją kolej) polecam. Jak ktoś chcę zagrać to mój nick: Chlam :D PS. gram na NORTH AMERICA
Pewnie taki komentarz pada już setny raz, ale miniony mogą przejmować wierze.
Dominion wygląda bardzo fajnie i jak dla mnie jest lepszy niż normalny tryb. Szybka akcja, dużo się dzieje, pomysł z przejmowaniem punktów spoko :)
Boże... Tryb Dominion jest łopatologicznie prosty... Nie wiem co ludzie mają w nim ogarniać.
Ja się szybko przerzuciłem na Dominion, normlany LoL mnie nie wciągnął, a Dominion wręcz odwrotnie.
Poza tym pograłem sobie w bete DOTA2 i muszę powiedzieć, że tam ten klasyczny tryb (którego kalką jest LoL) wciągnął mnie bardziej niż w samym LoLu
Poza tym - niech materiały o jakiejś grze robią ludzie w niej zorientowani.