Klocuszkowy Czarnobrody
Nie rozumiem przesłania tego artykułu. Czy chodzi ci o to, że z klockowej wersji zrobili animowaną??
Autorowi chodzi o to, że Disney porzucił Armada of the Damned na rzecz klockowej gry. Ja się z tym nie zgodzę, bo myślę, że skasowali grę z jakichś swoich powodów, chociaż też bardzo na nią czekałem :( A nie będę zrzucał winy na LEGO PotC.
Tak się na nią na jarałem... Podobnie jak np. na GTA IV. Cudownie się zapowiadała, a teraz znowu będę musiał instalować starusieńkie już Sea Dogs ;(
GTA IV jest de best off na xbox360 nicht fur Pcspielen meeeen.. a tak bay the weja" to klocka którego nam zapodaliście to niezły obleśnik a w tej brodzie wygląda jak żuler- skasowali czy nie Armadę to może słuszną decyzję podjęli kiedyś może wznowią jak Duke nuken aka Forever nie! to se poczekacie a teraz postawimy se klocka everybody
Autor nadinterpretuje - kiedy ktoś od Disneya powiedział, że wstrzymują pracę nad Armadą z powodu gry Lego? Poza tym Lego PotC przygotowywane jest na podstawie IV części + kilka poziomów z trylogii i to przez zupełnie inną ekipę. "Winowajcą" może być co najwyżej nowy TRON, bo do pracy nad nim przeniesiono część programistów. Oficjalnie była to restrukturyzacja studia, nieoficjalnie mówi się o konflikcie z Disney'em.
Jakby jednak nie patrzeć Disney postawił na piratów w wersji z klocków, a nie na Armadę. Może były jakieś inne powody, ale gdy są one dla nas nieznane, przychodzi tylko smutnie zwrócić uwagę, że "dorośli" piraci przegrali z casualowym produktem dla wszystkich.
Chociaż nigdy przesadnie nie interesowałem się tą produkcją to jednak wśród anulowanych projektów ostatnich miesięcy Armada of The Damned jest największym rozczarowaniem. Naprawdę wielka szkoda...
Może po prostu była gniotem którego nie warto było wydawać, a lego piraci nie mieli z tym nic wspólnego