Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

gameplay.pl Historia Serów Świata II odc.2

02.12.2010 20:26
Harry M
👍
1
Harry M
199
Master czaszka

02.12.2010 22:26
Morgul Maugoth
2
odpowiedz
Morgul Maugoth
173
Konsul

Tak sie zastanawiam jak bardzo trzeba byc bezkrytycznym wzgledem samego siebie, zeby takie rzeczy publikowac. Troche szacunku dla czytelnika.

02.12.2010 22:37
sekret_mnicha
😊
3
odpowiedz
sekret_mnicha
264
fsm

GRYOnline.plTeam

Szanowny panie Morgulu. Szacunek dla czytelnika mam ogromny, stąd też obecność ankiety z pytaniem "czy publikować dalej" dwa odcinki temu. Odpowiedź była jednoznaczna, więc zabawa trwa. Poza tym nikt nie broni pisać co, gdzie i dlaczego jest źle. Bo że są słabe strony, to nie ulega wątpliwości. Ale gdzie nie ma? Oczywiście można napisać, że nie ma sensu wymieniać wad, bo wszystko jest do dupy, prawda? Tak czy siak - szalenie dziękuję za merytoryczny wkład w naszą okazjonalną twórczość "literacką" i zapraszam do przeżywania wielu radosnych momentów podczas buszowania po tym, bądź innym zakątku Internetu.

05.12.2010 02:54
Radanos
4
odpowiedz
Radanos
116
Szczęść Boże

No, no. Naprawdę druga część zapowiada się iście imponująco. Tylko te odcinki jakieś takie krótsze teraz. No ale jak to mówią - Nie ilość, a jakość się liczy.

Po za tym cieszę się, że w końcu ktoś odreagował na głupotę niektórych czytelników - bo jak tak czasami patrzę na niektóre posty, gdzie ludzie pracujący w gry-online/tvgry są bez przerwy obrażani przez jakieś dzieciaki i co gorsza pozwalają na to, to myślę, że mnie przysłowiowa krew nagła zaleje. A można przecież kulturalnie, tak jak ty to zrobiłeś, zripostować i zaraz forum by wskoczyło poziom wyżej.

gameplay.pl Historia Serów Świata II odc.2