GTA IV [360]
viesiek---> To ty jesteś tym Wieśkiem który napier....la 500 headów zza rogu jedząc jednocześnie czereśnie?
Wygląda na grę dużo poważniejszą od poprzedniczek.. może to ze względu na Saints Row. Ciekawe czy taka zmiana wyjdzie GTA na dobre
wreszcie od 5 lat nowy silnik graficzny
Nowe GTA zawsze mile widziane, trza bedzie kupic konsole bo moj PC się starzeje, a wybór platformy do grania, dla mnie - zdeczka oczywisty (no podyktowany kosztami, hlip).
Od zawsze serii GTA towarzyszyła wielka grywalność tego tytułu, grafika stała na uboczu. To, że po tych 5-ciu latach zmienili silnik z RenderWare'a na autorski silnik RAGE z wykorzystaniem animacji Euphorii (produkcji NaturalMotion), wyjdzie grze na jeszcze lepsze. :-)
Pierwszy filmik wg mnie byl lepszy, niech dadza czysty gameplay to wtedy mozna bedzie oceniac :P
Jak na razie grafika wcale nie powaliła mnie na kolana. Rzekłbym, że to nic innego jak San Andreas z motion capture, teksturami w nieco wyższej rozdzielczości, paroma nowymi efektami graficznymi i odrobinę bardziej szczegółowym otoczeniem. Nie tym nas do niedawna Rockstarsi faszerowali na screenach. Tamten świat wyglądał mniej plastikowo. Ciągle odczuwam taką dziwną sztuczność i sterylność otoczenia. Graficznie bardzo przypomina Getaway. Przynajmniej jednak postacie poruszają się bardziej naturalnie.
nieźle
ale prosze żeby niebyła $hitem ja San Andreas
DjPeja11 co ty chcesz od GTA SA super gra była i IV tez się fajnie zapowiada
Gierka będzie konkretna :D
Podoba mi się trailer. Jest w nim coś konkretniejszego, nie tak jak w tym pierwszym. Super się zapowiada!
Czy bedzie na PC?
nie
oczywizna ze bedzie, jak mogło by nie byc.....????????
...???!!! -------> już ty nie bądź tego taki pewny... jakoś nie ma mowy o wersji na PC, jak widze takie komentarze jak twoje ręce opadają
na PC bedzie na 100 procent
9 miesiecy po konsolach nowej generacji
Valem -----> skąd to wiesz? jestem ciekawy odpowiedzi...
Bedzie na PC na pewno. Rockstar sie postaral. Bedzie SUPER giera
oj kurczeee..... wy to żyjecie nadzieją....