Grand Theft Auto V – co pokazał nowy zwiastun?
Co do trailera- na 5 minut zwiastunu może 30 sekund to faktyczny gameplay. Same migawki i renderowane cut-scenki w środku gameplay'u.
Czego można było sie dowiedzieć z trailera? Niczego, bo nic istotnego nie pokazano.
Co do muru- chyba nikt nie sądzi, ze każdy obiekt będzie tak reagować?
Fajnie, że zmieniono model jazdy i to było widać. Strzelanie też wygląda płynniej niż w "czwórce". Fajnie, że jest tyle aktywności. Nie sądzę jednak by miało się to odbić na głównej zawartości gry. Rockstar to ekipa, która nie idzie na kompromisy i wiedzą, że głupotą byłoby dodawać jak najwięcej aktywności, nie dbając by wątek główny był na najwyższym poziomie.
Strzelanka, wyścigi, polowanie, tenis, golf, kolarstwo - czyżby kilka gier w jednej?
Buja współczuje wczoraj tekst nienawidze GTA4 a dzisiaj nowy blog o GTAV - czego ta gra nie będzie w sobie miała!!!
Szkoda że większość informacji, które wyłapałeś było już znane przed premierą zwiastuna;)
pokazane sporty, w które będzie można pograć wyglądają lepiej niż nie jeden „duży” symulator ---> Też mam takie wrażenie...
Mi strasznie się podoba kiedy wchodzimy w skórę np. Franklina to on wykonuje jeszcze przez chwilę jakąś czynność i dopiero go "dostajemy" i możemy nim sterować.
Tunning ma być "głęboki" jak to określił R*, jak dla mnie to szkoda, że nie ma budzika ( licznika ).
Szkoda, że zmieniono model jazdy. Ten w czwórce był idealny do przejażdżek po mieście bez celu z muzyką w tle.
Bardzo fajny tekst, idealne streszczenie dla osób, które nie miały czasu obejrzeć gameplaya, bądź nie znają języka angielskiego. Na plus, wszystko ładnie opisane - jasno i prosto.
Szkoda, że zmieniono model jazdy. Ten w czwórce był idealny do przejażdżek po mieście bez celu z muzyką w tle.
Już jeździłeś? No i jak wrażenia?
Bezi, Stra - nie mam pewności, ale chyba w trailerze lektor mówi, że model został zmieniony czy coś tam. Oglądałem tylko raz i coś tam się obiło o uszy, więc pewności nie mam, ale coś tam chyba o tym wspominali.
Piszę chyba, bo nie chce mi się jeszcze raz oglądać tego filmiku, żeby to potwierdzić :P
Póki co na tych urywkach, które widziałem mogę stwierdzić że model jazdy wygląda tragicznie, ale i tak wszystko się okażę w finalnej wersji gry.
"Zwróćcie uwagę na to, jak przewrócona furgonetka pięknie rozwala mur w 3:49 minucie zwiastuna." - Szkoda, że to pewnie jest to oskryptowane.
Ten mur na 90% jest oskrptowany na potrzeby misji - po prostu bardziej widowiskowe wejście. Choć zawsze pozostaje ta niepewność bo przecież w IV można było rozwalać ściany działowe w pomieszczeniach. I w sumie to chyba nie jest jakieś hipertrudne do zaimplementowania, żeby takie murki się niszczyły? Nie mam pojęcia.
Jak dla mnie to wygląda na skrypt, ale wcale mi to nie przeszkadza.
Oceniac model jazdy po filmie na yt...ja prdle...
@berial6 - na pewno wiecej sie dowiedzielismy niz z trailera. ;)
Sam gameplay-trailer swietny i juz widac ze GTA 5 bedzie startowalo do miana gry roku.
Havien @ trzymaj linki do tłumaczeń ;)
http://gta-five.pl/watek-game-informer-gta-v-customizacja
http://gta-five.pl/watek-grand-theft-auto-v-q-a-gun-combat
@jarooli - Dzięki !
@sir Qverty - A co w tym złego ? Napisałem, że wygląda dziwnie, bo wygląda, a jak jest naprawdę to się dowiecie 17 Września dopiero. Z resztą to prowadznie i tak zależeć będzie od tego jaki sobie tuning zrobisz.
Będzie dobrze. Taka mieszanka GTA IV w której oprócz przejścia głównej story i kilku aktywności (zabójstwa and wyścigi) nie było nic do roboty z SA w którym w sumie spędzało multum czasu na robieniu rozpierduchy, na siłce i w sklepach :D Ile to czasu pracowałem nad tym, żeby CJ wyglądał dokładnie tak jak chcę.
Harry M - gdyby to był zwykły gameplay R musiało by wypuścić ich kilka żeby pokazać te wszystkie nowości,a to zabiło by emocje.