Google testuje niepokojące AI, którego przeznaczeniem jest pisanie newsów
Poziom większości artykułów jaki prezentuje ten portal jest tak niski, moim zdaniem, że "zatrudnienie" takiej AI - może tylko wyjść na dobre temu portalowi... ;)
I to jest dobra wiadomość. Dziennikarzom pracy raczej nie odbierze, bo ktoś te treści nadal musi tworzyć, ale mam nadzieję że golowych współpracowników zastąpi w pierwszej kolejności xD
>Wymyśl mi 100 newsów o Wiedźminie 3 i publikuj 1/dzień przez kolejne 100 dni. Pamiętaj, żeby skupiać się na najbardziej kontrowersyjnych elementach Wiedźmina, żeby stworzyć jak największą gównoburzę w komentarzach i kliknięć.
Już po was.
zakład że co najmniej 70% użytkowników odeszła by po miesiącu? lepiej pisać o wojnie epik vs Steam, Xbox vs PS , kochamy Nintendo i poprawność polityczna level master
mi przez to wieczne wałkowanie wiedźmina marka po prostu zbrzydła ;/ i większość czasu spędzam już teraz na konkurencyjnym portalu, wchodząc tutaj od czasu do czasu jak się trafi jakiś ciekawy artykuł albo przegląd (więc rzadko).
Także takie AI to by GOLowi tylko na plus wyszło... Grafiki do niusów już robi.
A jak sie skonczyla sprawa z Januszem Nowakiem czy jak mu tam bylo na GOLu xD? Okazalo sie, ze to chatgpt czy jednak prawdziwy?
Wystarczy internet.Ai podlaczy się pod urządzenia i media społecznościowe i na tej podstawie zbuduje prawdopodobny scenariusz "obiektywny" wobec źródła ,dla którego, będzie publikować. Czyli niezmienne , różne fakty i historie zależnie od wszczepionej ideologii . Pamiętaj Prawdy są tylko dwie. Podsumowując i tak 90% załogi do wywalenia oprócz prezesa i może dyrektora żeby było na kogo zwalić jeśli jakaś inba powstanie. Same profity dla korporacji nieważne że większość ludzi nie ma jak wiązać koniec z końcem ważne żeby prezesiki miały na nowe jachty i odrzutowce szczyczac się przy tym jak kręgosłupy niewolnikow stworzyły im raj na ziemi i wydymali frajerów.
Wystarczy internet.Ai podlaczy się pod urządzenia i media społecznościowe i na tej podstawie zbuduje
Podsunales mi pomysl na biznes, nawet lepszy niz ten z newsa - otoz stworze AI ktore "podłączy się pod konta bankowe i i karty kredytowe ludzi z internetu"... Czysta czciwosc xD Ach te eufemizmy 21 wieku :p
W końcu będzie można z ciekawością czytać artykuły na tym portalu ...
...zadaniem nowej technologii o roboczej nazwie „Genesis”, będzie generowanie newsów dla portali informacyjnych.
Zaraz... Genesis... Genisys... o nie
ciekawe kiedy AI który zastąpi całkowitą moją obecność na tym świecie. Będę mógł spokojnie odejść ze świadomością że do czegoś doszedłem ;)
Mam nadzieję, że wtedy Szanowna Redakcja GoL udostępni taki news na swojej stronie "To AI zmieni Twoje bazgroły w arcydzieła, a Was w dziennikarzy", jak to wczoraj zrobiliście w sprawie prawdziwych artystów z takim szumnym tytułem wmawiając ludziom, że faktycznie nie potrzebują prawdziwych artystów i sami nie muszą mieć talentu.
Jeśli będzie tworzyć newsy o poziomie prawdziwości odpowiedzi na zapytania o konkretne osoby w Google Bard to rzeczywiście jest się czego obawiać. Zobaczcie co wysmarował Bard o świetnie nam znanych Braciach Liebert. :D Popodkreślałem wszystkie nieprawdziwe informacje jakie wyłapałem.
Wystarczajaco dobre na TikToka, Youtube czy GOLa. Przeciez i tak nikt nie sprawdza tutaj czy informacje sa poprawne czy nie...
Powstanie nowy cykl pt. Przystanek A.I.Laska ;)
Jeżeli to będzie ocenzurowane tak jak ChatGPT czy Bard, a będzie to już to widzę jakie to rzetelne informacje będzie wypluwać.