Fantastic Four 2010 by ROJO
W metro 2033 grałem i były klimaty oj były. A Mass Effect'a 2 mam z GOL'a, ale jeszcze nie grałem bo muszę przejść 1 część xD. Świetny artykuł ROJO.
wstyd przyznać, w żadną nie grałem, a że grywam teraz w zasadzie tylko na konsoli, to na pierwszy ogień pójdzie ME2 - chociaż chyba poczekam na trójkę, kupię trzypak i zacznę grać od początku :)
chętnie też sprawdę metro 2033... bo starcraft, jak doświadczenie pokazuje, jak zwykle mnie pokona, zabraknie mi cierpliwości i samozaparcia żeby skończyć kampanię.
Harry M - Dziękuję! :) Yasiu - Kampania w Starcrafta przechodzi się sama. Po każdej misji chcesz grać dalej i smuci Cię fakt, że powoli misje się wykruszają. Co do tego, że niczego nie liznąłeś - tylko pozazdrościć. Mega jazda na Ciebie czeka!
ależ ja wiem, wiem, tylko stety niestety, od lat kilku granie nie jest moją pracę i jakby czasu mniej trochę, żeby każdy interesujący tytuł ograć, pobawić się nim. Ale - co się odwlecze, to nie uciecze. współczesne gry są już na tyle dobre graficznie, że z czasem nie wietrzeją jak hity z 8 czy 16 bitowców :)
Fajny artykuł - w sumie zgadzam się choć grałem tylko w Metro 2033 i Fallouta New Vegas i dla mnie właśnie NV jest na pierwszym miejscu ;)
Powiem Ci szczerze kong, że gdyby nie było Mass Effecta 2 - Fallout: New Vegas byłby na pierwszym miejscu. Miałem dzięki niemu po prostu więcej grania i więcej zabawy po przejściu (zabawy na forum i modowanie).
Tak Mass Effect 2 ta gra naprawdę wymiata :D koniecznie z dodatkiem Lair of the Shadow Broker. ROJO jeśli chodzi ci o ten trailer z muzyką od "two steps from hell" to też mnie wgniotło w fotel po jego obejrzeniu ;)
Jak zwykle inne spojrzenie , ale można sie było spodziewać :D Taki już jest rojopojntofwiu. No ale co innego jak Mass Efect 2 ? Żałuję tylko , że wszyscy pomijają Mafię bo dla mnie była super !
Co Wy wszyscy macie z tym Mass Effectem 2? Ja jakoś nie czułem, żebym grał w grę roku...tym bardziej, że jedynka była lepsza.
przeszczep21 - Dokładnie o ten mi chodziło. Widzę, że nie tylko ja zmiękłem :)
Rock Alone - Na Twojej również figuruje klika smacznych pozycji :)
Slay09 - Mafia 2 gdyby była dłuższa i mniej wykastrowana z elementów o których pisał UVI, bardziej zapadłaby mi w pamięć. Tak jak PabloZ_94 woli ME1 od 2 - tak ja wolę pierwszą Mafię.
x173o - Jeśli chodzi o ulubione gatunki, u mnie na pierwszym miejscu są erpegi, drugim - strategie, trzecim - strzelanki. Całkowitym odlotem są zajebiste hybrydy typu Borderlands :)
Metro 2033 faktycznie ma genialny klimat, ale niestety tylko z tego powodu ta gra mogła się znaleźć na liście najlepszych. Głównym moim zarzutem wobec niej, jest po prostu KOSZMARNIE wykonane strzelanie z broni. W ogóle nie czuć, że mamy w rękach coś znacznie przewyższającego swoją siłą pistolet na wodę. Dodatkowo towarzyszą temu beznadziejne odgłosy wystrzałów i kompletny brak reakcji na odnoszone obrażenia ze strony przeciwników. Przez to jakiś czas temu odłożyłem grę na półkę, ale mam zamiar jeszcze kiedyś do niej wrócić.
W Metro jeszcze nie grałem ale kończę czytać książkę która moim zdaniem jest masakrycznie wciągająca :)
Ja też właśnie czytam Metro i mam zamiar przejść grę :D I znowu ME 2 na 1 miejscu, najs.
Byłem kiedyś (nie tak dawno) w Empiku, czekając na matkę (sklepy z odzieżą - koszmar), podszedłem do działu "Nowości" i wziąłem pierwszą książkę z brzegu... na szczęście była to książka o tytule "Metro 2033". Tego samego dnia ją kupiłem. Kilka kolejnych to lekkie zakurzenie laptopa, gra ukończona w połowie i przeczytanie w/w dzieła. Książka mistrz - na nowy rok sprawdzę cenę gry. (Szkoda, że i tak żadna książka nie dorówna sadze i opowiadaniom o Wiedźminie)