Elon Musk spełnia obietnicę i zwalnia pracowników Twittera
Teraz niech kupi Gola i bedzie mozna pisac prawde w komentarzach i dawac lapki w dol.
Nie wiem co tam spełnia, ale na pewno nie obietnice, no, chyba że dla kogoś to jest szok, że zwalnia "szefów" i wymieni na swoich, swoją drogą "szefowie" dostana po +-70mln na do widzenia i raczej płakać nie będą, tym bardziej że wiedzieli, że tak będzie, bo się umowa sama nie podpisała xD
Na cwaniaczków chcących odprawę jest prosty sposób.
Robisz audyt, znajdujesz masę nieprawidłowości i zakładasz proces karny i cywilny tym, których chcesz zwolnić, a później jak zmiękną to porozumienie stron I odchodzą sami na podstawie zwolnienia dyscyplinarnego beż prawa do odprawy.
Krótka piłka, każdy COE ma coś pod paznokciami, a dyrektorzy często okradaja firmy np używając samochód służbowy do celów prywatnych.
Mam nadzieje, ze Musk żadnych odpraw nie wypłaca i każdego kogo zwolnił, to zrobił to zasadnie.
Korpo mają zawsze przerost managementu względem produkcji, czyli tych, którzy zarabiają pieniądze. Management o ile sam nie obsługuje Klientow I nie zarabia na siebie to zwykly koszt i najczęstszą przyczyną problemów na produkcji (fatalne zarządzanie, megalomania, mobbing itd.).
Dildogames i jego mundrosci
Menadzer to decyzje i odpowiedzialnosc. Bedac odpowiedzialny za opracowanie nowego chipa musze przygotowac, plan, budzet, wdrozenie do produkcji itp itd. Jesli cos na jakims etapie nie gra to ja musze to naprawic a nie zenus z produkcji. Jesli projekt zawali to poleci moja glowa a jakiegos dildogama z produkcji.
Szkoda ze na tak wielu sprawach sie znasz ale wiesz niewiele.
No tak, bo branża growa, czy ogólnie softwarowa jest znana ze świetnego managementu
DidymosGames - typie, ale wiadomo kto ile odprawy dostanie xD .Tylko matoły nadal łykają PR Molluska, to samo było ze zwalnianiem 75% gdzie każdy wiedział, że tak nie będzie, bo tak się nie da i cyk Mollusk nagle stwierdził, że zmienił zdanie xD Ja rozumiem że można było do pewnego czasu łykać jego bzdury o "ratowaniu świata itd." sam to robiłem, no ale panie, wystarczy sprawdzić co pisze/mówi (co łapie najlepszy pr) a później rzeczywiście co się dzieje, najlepsze/najgorsze, że przyjdzie czas i się na tym pierdoleniu przejedzie w ten czy inny sposób, z twitterem już było blisko, a w sumie i tak go na tym wydymali, bo Mollusk nagle teraz nie stwierdził, że kupi jednak twittera tylko go to tego praktycznie zmusili - miał czas do 28.10
Na cwaniaczków chcących odprawę jest prosty sposób. i każdy COE ma coś pod paznokciami, Przepracujesz w firmie 25 lat na kierowniczym stanowisku, wywalą cię przed 60 rokiem życia to zmienisz pkt. widzenia.
Elon jeśli to czytasz to wywal woke'rsów z całej firmy.
I nagie laski szukające atencji spamujące swoimi onlyfans
Ja się zastanawiam gdzie jest ta cenzura na Twitterze, skoro ludzie piszą tam od rana do nocy nawet najbardziej zajadły hejt lub opinie wprost atakujące całe grupy ludzi.
Jedyna prawdziwa cenzura to spotkała tylko Trumpa. To jedyny celny przykład.
Całe to "przywracanie wolności na Twitterze" było zagrywką Elona, żeby ten egomaniak dostał swój sosik, czyli poklask. Nie wiem jak długo ludzie będą się nabierać na manipulacje miliarderów z kompleksem niższości.
Teraz niech kupi Gola i bedzie mozna pisac prawde w komentarzach i dawac lapki w dol.
Czy kropki na tym forum oznaczają tak zwane znicze?
Kropki oznaczają, że ktoś odważył się zaatakować administrację, wspominając o pewnej kończynie, którą mogłeś wyrazić aprobatę lub dezaprobatę. To drugie najwyraźniej urażało pewne osoby, to już nie można.
Jako, że to był pierwszy komentarz, jedyne co admin mógł zrobić, to zedytować cały komentarz i zostawić kropkę. Tak działają tu komentarze od strony technicznej.
Gdyby to był późniejszy komentarz, poleciałby bez kozery.
Czasami użytkownicy jak przemyślą komentarz to usuwają wszystko i zostawiają kropkę, ale wtedy nie ma ingerencji administracji, jak w tym przypadku.
A co administrację zabolało? Napiszesz, że wolisz cukierki Zozole od żelek Haribo i już jest powód do usunięcia. Bo admin woli Haribo.
Podobno Musk ma wymagać od pracowników pracy 40h tygodniowo w biurze, a nie zdalnie i już tam większość ma zawał i rozdarte pośladki :D Tak więc zwalniać nie będzie musiał pewnie większość sama się zwolni przy tak drakońskich wymaganiach w pracy :D
i bardzo dobrze że dostali takie odprawy w końcu związani byli z firmą ponad 10 lat, dodatkowo powinni mieć zabezpieczenie finansowe na parę lat (zawsze warto jakiś czas odpocząć)
XD
Czyli pozbywa sie faszystow od 'hate speech'. Dobry poczatek, ale jakos z amerykanskim rzadem zyc bedzie musial.
HAHAHAHA
szkoda że nie spełnił żadnej z obietnic dotyczących:
- huperloop
- podziemnych tunelów
- tobotaxi
- teslatruck
- semitruck
- lądowanie na marsie 2022
- rakiet międzykontynentalnych przewożących ludzi
- teslaroof
- ai robot
- tesla bez kierowcy
......
było tego. a to tylko na szybko z głowy xD
I te chłopy, którzy piszą teraz n-word po kilkanaście razy i prawicowi politycy, że "są dwie płcie" (chociaż mogli pisać też to wcześniej) żeby popisać się "wolnością słowa". xD
Ja wiem, że niektórzy dojrzewają relatywnie późno, no ale bez przesady.