Duke Nukem Forever forever and ever!
It's time to release DNF and chew bubble gum. And I'm all out of gum. :D
@kwiść: Seattle, WA. ;]
Pewnie będzie wersja na Wii.
Taaa, Duke jednak nie został skasowany, ale trzeba zacząć pisać od nowa.
To zostało nam mało czasu do końca świata ;(
Chyba kupię ją z samej ciekawości i wstawię w ramkę. Jak syna się dorobię i urośnie to będę przykładem tej gry tłumaczył mu że nie ma rzeczy niemożliwych ;P
[14] hehe
Edit: Jedną z pierwszych gier, w które grałem na PC był właśnie Duke Nuken 3D i mam do tej gry jakiś sentyment.
Nawet jak będę miał tę grę w ręku to i tak nie będę wierzył, że dożyłem tej chwili :)
Mafia II była najbardziej oczekiwaną grą roku, a
Duke Nuken chyba będzie najbardziej oczekiwaną grą dwudziestolecia.
Wolałbym, aby ta gra nie powstała..
Wyjdzie niesamowity crap, a później zrobią kolejną część (bo już pewnie nad nią pracują).. blee..
Groovy...? Lubię Gearboxa zwłaszcza za Opposing Force, ale jeśli DNF nie będzie się wyróżniał z tłumu dzisiejszych FPSów, to nie ma na co czekać.
Jest gdzieś już jakiś gameplay w necie?
"Hail to the king,baby!"
ale jeśli DNF nie będzie się wyróżniał z tłumu dzisiejszych FPSów, to nie ma na co czekać.
Ale w porównaniu do dzisiejszych FPSów i tak będzie hitem, nie ważne jak dobra będzie gra sama w sobie :)
no ile można było czekać .... [18] - prawda ... :)
sama obecność Księcia już wyróżnia go na tle dzisiejszych FPSów, więc nie wiem w czym problem :P
Arxel --> Pytam bo wpadłem na Twoją stronkę i widziałem osiągnięcia. Ja jestem amatorem kostki, układam w około 2 min metodą LBL.
Edit: Planowałem uczyć się metody Friedricha, ale na planowaniu nadal pozostaje.
[25] - racja - koniec świata jak nic ...
No to czekamy... jestem ciekawy co z tego wyjdzie te parę lat.
Zejdź do ~1-1:30 LBLem i przeskakuj na uproszczonego Fridricha.. ;)
Poza tym śmigaj tu: http://www.kostkarubika.org i http://www.kostkarubika.org/forum/
spokój nerdy i wyjdzie taki sam crap jak to było z mafią 2.
Arxel --> A da się LBLem poniżej 1.30?? I jeszcze jedno pytanie: z tego co słyszałem to na turniejach kostkę miesza się określonym algorytmem??
Pamiętam, że w liceum schodziłem do ~50 sekund LBLem o ile mnie pamięć nie myli..
Tak, na zawodach kostki są mieszane określonymi algorytmami..
Aby choć trochę trzymać się tematu - nakreśli mi ktoś pokrótce sprawę tych wszystkich pozwów, który w siebie rzucali twórcy, wydawcy czy kto to tam był..? :)
Jedna wielka ściema czy nagle zrobili grę w kilka miesięcy..?
Nie wierze ! ;O