Diablo III [PC] - Komentarz: beta Diablo III
pierwszy
Może dlatego , że to jest krótki Komentarz?
poniewaz glos na poczatku robil podobnie ?
bo inaczej filmik trwalby mniej niz minute ?
Już miesiąc temu sie zalogowałem tylko teraz czekać...
No nareszcie, ile można czekać. Jestem wielkim fanet serii Diablo, a na III czekam już kawał czasu. Dziękuję na materiał, na pewno się zarejestruję na BN. Powodzenia
A tak dokładnie gdzie można złorzyć zamówienie na wersję Beta? Może ktos dokładną stronę podać i gdzie w tej stronie znajdę?
szanse na gre w tym roku sa juz niestety male, ale tez nie mam wiedzy w temacie betatestow.
ale ile cos takiego trwa? pewnie ze 2 miesiace. zalozmy ze 15 wrzesien data rozpoczaecia. 15 listopada koniec beta testow. czy to wystarczajacy czas by na gwiazde wyprodukowac i wyslac gre na caly swiat? wydaje mi sie ze za malo.
Po co o tym przypominacie :P Jak ja widze teksty typu "juz od miesiaca jestem zapisan" "wlasnie sie zapisalem" to mnie krew zalewa.
Wyobrazcie sobie drodzy "fani" diablo ze sa ludzie tak jak Ja ktorzy zapisali sie na te Beta testy juz 2 lata temu gdy taka opcja tylko sie pojawila na koncie BN.
Inaczej mowiac Koniu nie rob reklamy im mniej ludzi tym lepie :P
q: dostaliscie pre-invite jako grupa dziennikarska ? termin bodajze minal wczoraj (dla dziennikarzy zeby sie zarejestrowac zeby nie bylo pomylek)
odnosnie '20%...' <- komentarz niczym nie poparty.
Plan jest tutaj: http://leakerz.net/wp/wp-content/uploads/blizztime.png
i jak na razie idzie dobrze. od 3 miesiecy wiadomo ze 'planuja wydac bete do konca q3 i release jeszcze w tym roku' o ile nie bedzie poslizgu z beta to nie widze problemu. Gra juz jest ukonczona jest tylko kwestia przetestowania serwerow i kompatybilnosci (ta beta nie dotyczy gry samej w sobie tylko ... TYLKO ... infrastruktury + kompat.).
Moja jedyna obawa to ze marketplace moze nie byc jeszcze gotowy i przetestowany, ale o tym sie oficjalnie nic nie slyszy (tzw RMAH)
EDIT: kolega wyzej. jezeli zapisales sie na bete wczesniej to zapewne wiesz, ale nie omieszkam przypomniec na wszelki wypadek: musisz scignac beta profilera ponownie bo byl zupdatowany ostatnio (teraz wysyla rowniez bandwidth)
Eh beta testy , smiech na sali to bedzie zwykle demo , wogole Diablo III Online gdzie lagi beda nawet w kampani singleplayer, z racji koniecznosci bycia caly czas w internecie, wogole to gowniana ta gra z cukierkowa grafika dla dzieci, co mi z trupa nabitego na pal ktory jest w rozowych laszkach :P gra do dupy nie czekam na nia
Liczę na to że Diablo 3 już jest ukończone a blizard testami chce tylko zachęcić graczy, w końcu wszyscy liczymy na to że będzie to genialna gra. Mam nadzieję że jeszcze w tym roku Diablo 3 zagości na mojej półce a jak nie to w pierwszym kwartale 2012
Sama rejestracja nic Wam nie da,jeżeli nie macie zarejestrowanego klucza z jakąś grą.
Diablo III jest już gotowe. Blizzarda nie gonią terminy i w tej chwili gra po prostu stygnie po produkcji u innych firm ten okres trwa zaledwie kilka dni, lub jest to czas od wersji GOLD do czasu aż płytki pojawią się w rękach graczy. Jest to czas gdy zespół odpowiedzialny za produkcję ma czas na ostatnie szlify i przygotowanie ewentualnego patcha.
Beta testy Diablo III, to tylko przetestowanie infrastruktury na sporej liczbie użytkowników. Ograniczenia bety praktycznie do dema mogą oznaczać, że bardzo dużo osób zostanie do niej dopuszczone, oczywiście w dłuższej perspektywie. Na początek będzie niewielka grupa, a potem liczba graczy będzie sukcesywnie zwiększana, a wraz z nią poszerzana infrastruktura serwerów.
Na 99% D3 wyjdzie przed końcem tego roku i do tego u nas wyda ją CD Projekt.
Żeby zapisać się do bety trzeba jeszcze mieć jakąś grę na tym koncie battlenet ^^
Gra już pewnie gotowa, więc czekam na premierę
o podziekowania dla redakcji, kazdy materiał o d3 na wage złota :)
testy obstawiam na juz jutro 1 wrzesien ! haha albo na max do tygodnia :)
a gra w grudniu 2011 wuahaahahah
słudzy d3 rośnijcie w siłę :]
4 miesiące = 120 dni = 2880h beta testów przez pewnie dziesiątki tysięcy na świecie... masa czasu, no zaokrąglam bo jeszcze trzeba płytę oddać do tłoczni i rozesłać po świecie, bo pudełka itd już pewnie dawno wydrukowane. Moim zdaniem gwiazdka jak nic, bo kiedy jak nie wtedy? ;)
\Choć jak to autor zaznaqczył, z Blizkiem nigdy nic nie wiadomo ;p
niewiem co powiedziec
Popieram przedmówców. Jeśli ktoś się dotąd nie zapisał (czyli się diablo nie interesuje) to nie ma co mu przypominać bo kogoś innego beta-key ucieszy bardziej...
The old republic będzie w końcu płatny czy nie?
The old republic będzie w końcu płatny czy nie?
A ktos kiedys powiedzial, ze mialby byc bezplatny? Oczywiscie ze zaplacisz i za pudelko i za comiesieczny abonament.
Ja w betę nie zagram gdyż mam za słabego kompa ale no wiadomo ludzie pewnie pograją by pokazać co wymaga poprawek. Możliwe, że jeszcze wyjdzie w tym roku najlepiej by było gdyby wypuścili grę na święta :)
Po maturze, niech to wyjdzie po maturze, w czerwcu. Byłbym naprawdę szczęśliwy ^^
Spoko Komentarz A tak do gry to żeczywiśćie by mogła wyjść w czerwcu bo teraz za dużo dobrych premier
moze kogos zainteresuje lektura...
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/3082213224
'...wiedz ze cos tam sie dzieje...'
Jak na moje ucho, to to nie brzmi jak komentarz, tylko jakies podsumowanie...
Osobiscie nadal stawiam na release w 2012 roku.
@versus13 - Twierdzisz... Że Diablo III to nie jest dobra gra ? Powiedz, jaka gra jest bardziej oczekiwana niż twór Blizzarda ? Chyba tylko BF3... A może i nie ?
Ja sie wcześniej nie zastanawiałem nad tym czy zagrac w bete. Teraz jedak o tym myśle. Chciałbym żeby Diblo III wyszło wreszcie w tym roku, ale znając Blizzarda to sie nawet na to nie nastawiam.
Uważam że Diablo III zaczyna być jakąś kpiną ze strony Blizzard'a.
Ileż czasu można tworzyć grę ! Tam pracuje cały sztab ludzi a nie 2/3 amatorów.
Ale znając twórców wypuszczą Diablo dopiero w okolicach cerwca następnego roku a nie w te święta co było by wspaniałym wydarzeniem dla graczy.
Beta wg mnie nie pokarze nic nowego, tylko wszystko to co już powiedziano lub napisano.
[43] - Bo chcemy zagrać w ŚWIETNĄ grę, a nie badziewną masówkę od ubisoftu lub ea...
Troche sucho Koniu tym razem. Jak zazwyczaj Ci kibicuję i z przyjemnością oglądam twoje materiały, tak powiem że tym razem ,,nie siadło". Trochę więcej życia, wszyscy wiemy że potrafisz!
Niema co komentowac diabel niewyjdzie w tym roku i kto wie czy w nastepnym.
Ja jakoś premiery w tym roku nie widzę, chociaż oczywiście pod koniec roku mogę być miło zaskoczony w co jednak bardzo wątpię.
POZDRAWIAM
... wreszcie Blizzard chociaż zachęca do interesowania się tą grą :p ... z Diablo 3 jest jak z RAGE - my chcemy w to po prostu grać ... co do premiery - to jest Blizzard, oni wydają gry kiedy im się podoba ...
Nie mogę się oprzeć wrażeniu że będzie to gra na 2 tygodnie a nie kilka lat.
Apple - król hardwaru , Blizzard - król gier. Kto sie zgadza?
Trzeba do tej pory gram w starcrafta, wlasnie zminimalizowalem wowa, i prawde powiedziawszy od okolo 7 lat nie gralem w inne gry niz blizzarda. OK zdarzaly sie tylko zadna nie wciagnela na dluzej niz kilka dni. Celowo porownuje do Apple bo tez nie wyobrazam sobie innego telefonu niz iphone ;p
Apple król marketingu chyba i funboyów :) co do blizza to zgadzam się król gier niewątpliwy, choć gier nie wydają często są to mega gry, na wiele miesięcy a nawet lat :]
janosik6 żal
Przepraszam wszystkich fanów Diablo, ale ten komentarz jest bezsensowny. Wszystko, co zostało tutaj powiedziane było wiadomo już od dawna...