Diablo III [PC] - Gramy w Diablo III - początek rozgrywki
Oglądam!
Oglądam!
Edit: Wybaczcie za dubla, coś mi się spieprzyło.
Dziękuję wam za gramy z Diablo III (to jeszcze nie wszystko..? ;P) Mam rozumieć, że beta jest zamknięta i dostęp do niej jest ograniczony? ;)
[1] --> Zrobisz wszystko by być tym pierwszym? ;|
I tak wyjdzie w 2012 :>
dajcie konto to sami sprawdzimy lepiej :] jak wygląda beta, i jak nagrywacie filmiki do dawajcie AA !
[4] --> O ch..., że tak sapiesz? Czyżbyś pierwszy nie zdążył trollu? :) Mi to zwisa, mogę i być ostatni.
pytanie, czy beta starcza na maksymalnie 30 minut gry ? jak wygląda poziom trudności, czy idzie się tak jak na filmie jak burza bez najmniejszego zatrzymania ?
Dzieje się... No wiedz że coś się dzieje. Naparzanka że DRAGON BALL. PAPAPAP APPAMAMAP PAMAMAP. ELDER SCROLLS. Na czy no, Dragon ball.
dostaliscie nowe skille.Nie mozecie jednak uzywac wiecej niz dwa skille na raz na tym etapie gry.Wchodzac na skille mozecie rozwinac okienko i rozporzadzac nowymi skillami.
Obejrzałem pierwszą i drugą część i świetne gramy. Chodź bardziej chciałbym zobaczyć Witch Doctora w akcji.
ojojojoj... rozmarzyłem się - Baldur's Gate 1 i 2 w grafie ala Diablo 3 (ale z mechaniką z Icewind Dale 2)....ojojojojojojojojojojojoj... gieef ;-)
RoBerCiK29 --> Trollu (powiedział to troll..)? Uważaj se co mówisz.
Śmieszny jesteś.. :) Marny z ciebie prowokator.. z fartem.
weźcie pokazcie inne postacie, ich zdolności, jakieś bronie czy cos ??
Godzinny, pełny gameplay z bety w fullHD --> http://www.youtube.com/watch?v=Nia_SvGYcnc
Dzięki niemu można o wiele więcej zobaczyć i odpowiedzieć sobie na pytania :)
Czy Diablo III będzie w pełni po polsku? Bo na stronie jest, że wersja angielska
Pokażcie prosze inną klase np. woja i więcej mieczy itp :)
Fatalne, zero profesjonalizmu, echo przy rozmowie. Wiejskie odzywki. Panowie kaleczą nie dość że Diablo to jeszcze język angielski. I tacy ludzie dostają dostęp do bety ehhh
pokarzcie inwentor, skille i itp :)
Chciałbym zobaczyć skille przede wszystkim :P i inne postacie ;D
jakieś fajne itemy zbroje miecze itp.
Prośba do Was chłopy: zapodajcie rozgrywkę Barbarzyńcą w wersji female :) Chciałbym jeszcze zobaczyć całe drzewko skillowe tej klasy. Aha i bylbym zapomnial pokazcie tez wiecej menu glownego :)
Dzięki z góry
Diiiiiaaaaaaaablo tszy. Grafika wygląda cudnie. Blizzard robi grę, dodatek, patha w przypadku wowa, wszyscy sapią, że brzydkie, że nie da się grać, że sraki i owakie, gra/dodatek/path wychodzi wszyscy grają xD
sorry chłopaki ale yogscast wypuścił cały playtrough na youtubie 2 dni temu już xp
To Ja teraz czekam na swój klucz do Bety.
Brałem udział w Becie Starcraft II już od samego początku
i mimo to, że Blizz mówi, że teraz testy rządzą się innymi prawami
mam nadzieję wziąć udział w nich i przetestować najnowsze Diablo.
Mogliscie się troche lepiej przygotowac do recenzowania bety Diablo 3. Dobrze że można głośność sciszyć.
Takie pytanko: czy broń, pancerz zużywają się, trzeba je naprawiać, czy są niezniszczalne?
Bardzo przyjemnie dla oka ta gra wygląda. Już czuję te bardzo dłuuuugie godziny spędzone przy tej grze ;p
Gra świetna mam nadzieje na klucz do bety :D A i pokażcie badziej rozwinięte drzewko umiejętności bo mnie to niesamowicie ciekawi i jeśli można to postać demon huntera na początku rozgrywki. Pozdro!
Chłopy zapodajcie walkę z jakimś epicko wypasionym bossem:)
w ramach sprostowania w USA tez nie dostali kluczy do bety zostana rozlosowywane od 18 do 3 rana czasu polskiego 21-22 września. nie wiem czy w europie ale w USA dopiero od dzis
Pokażcie jakieś bardziej otwarte lokacje, jeśli macie dostęp do nich.
W Diablo 2 te losowo generowane przestrzenie były spore nawet w pierwszym akcie.
Tutaj jak na razie to widzę tunele porobione w tych górnych lokacjach, a miał być otwarty świat. :P
Czy w późniejszym etapie, kiedy już dostajecie lepszy ekwipunek widać, że zmienia się on na postaci?
Czy mogli byście pokazać też mniej więcej jak działają inne klasy?
Hej
Pokażcie:
-oczywiścię scenę erotyczną
-walkę z bossem
-walkę z zajebiście dużą ilością przeciwników (aby z wrażenia opadła mi kopara i spodnie)
-jak wygląda handel
-najlepszą na ten moment broń,przez was zdobytą
[22] wachu89 - to się nazywa naturalność - jak jesteś taki expert to czekamy - nagraj coś i sam komentuj
Chłopaki ale wy ciała dajecie z tymi skillami, wchodząc w okienko z nimi kliknijcie na 1 z tych 2 i wam się nowe skille otworzą do wyboru, nie ma czegoś takiego, że te one same się aktywują nie wiem Dell gdzie ty to w ogóle wyczytałeś bo chyba nie na stronach o diablo xD... niesamowicie frustrujące było patrzenie jak jeździcie po oknie ze skillami myszką a ich nie klikniecie hehe. Pozdro.
Masz zwój identyfikacji? Mam grzyba.
pokażcie :
1 Multik
2 Walka z bossem
3 coś od siebie co wam się podoba
4 ile zajmuje przejście gry ?
ile zajmuje przejście gry ?
<facepalm>
bardzo fajnie to nagraliście momentami myślałem że dodaliście jakąś próbe
szkoda ze nie mam klucza ale jak na razie mam w co grac wiec i tak beta by poczekala troche. fajny material na spontanie i bezcenne teksty w stylu "AMATORSKI FILM!", "WSZYSTKO SIE ZAZNACZA...GRA DLA CASUALI!" :D
co do pytan i zyczen to ja mam jedno - pokazcie kazda postac i omowcie jej specyfike np jakie maja "paliwo" dla skilli itp.
Yo. Oddawać klucz nooby.
Chyba poprawili zdecydowanie kolorystykę, bo teraz dużo lepiej to wygląda. Nie jest już tak kolorowo i bajkowo. Nadal niektóre światła wyglądają trochę mangowo, ale jest o wiele lepiej niż było.
Dobrze, że ekwipunek jest taki bogaty i że tak dużo rzeczy można na siebie włożyć, za to plus.
Ale zawiodło mnie, że już nie można zwiększać statystyk, to bardzo duże uproszczenie. Z tego co zrozumiałem tylko czasami będzie wybór między umiejętnościami, które chce się zyskać, a reszta robi się sama. Nie ma to jak ręczne zwiększanie podstawowych czterech statystyk w pierwszych dwóch częściach. Podobno umiejętności po odblokowaniu będzie można dość swobodnie modyfikować, ale niedosyt trochę zostaje.
Czy dobrze zrozumiałem, że ta babka która biega z łukiem to Adria z Diablo 1? Trochę mi to nie pasuje, tam była to wiedźma ubrana jak zakonnica, a tutaj amazonka z łukiem.
Poza tym wygląda to nieźle, ale boję się, że ta gra będzie mocno uproszczona. Już poprzednie części były proste do bólu, a tutaj chyba jeszcze zautomatyzowali niektóre rzeczy.
Mam nadzieje, że zwiększą poziom trudności na taki, że na hellu bedzie można zginąc od 1 hita.
szkoda że nie ma paladyna moja ulubiona postać
no mam nadzieje że jutro już blizzard udostępni w europie a co do gierki to jest świetna te widoczki ah coś pięknego
RoBerCiK29 --> Trollu (powiedział to troll..)? Uważaj se co mówisz.
Śmieszny jesteś.. :) Marny z ciebie prowokator.. z fartem.
[15] --> Trollem możesz być ty, nie ja :). Lepiej ty uważaj, bo o ch... go wie co żeś się przyczepił. Śmieszny jedynie ty tu jesteś, a prowokatorem nie jestem. Jakiego niby farta? Prędzej ty masz farta, niż ja. Zobaczyłem materiał, to wpisałem, że oglądam (A że mi się rozkraczyło forum, to powstał dubel), a nie moja wina że nikt inny nie napisał tu posta. Mam czekać, aż min. 5 osób napisze bym mógł dopiero coś dodać od siebie, bo inaczej będę jakimś trollem i kij go wie kim jeszcze? A propos, tu takich spraw nie załatwiam i nie będę tu w tym temacie dyskutował
A wracając do tematu. Jak już mówiłem. Z chęcią zobaczę w akcji Witch Doctora i jego przeróżne skille jak i samo drzewko umiejętności.
Jeśli ktoś lubi Diablo i ten styl rozgrywki to będzie zachwycony. Ja mogę napisać od siebie tylko tyle, że szkoda, że Diablo III ukaże się tylko na pc.