CD-ACTION 12/2009
Cieszę się, że CDA dało tak DROGĄ i DOBRĄ GRĘ do swojego czasopisma. Jednak nie za bardzo mi się owa gra podoba.
jako iż kupuje CDA od ponad już dwóch lat jak nie lepiej to i tego numeru nie przegapie a cover tylko zachęca do tego.I jest jak zawsze w tym czasie dużo recenzji świetnych geir w które na raz się nie da zagrać niestety a szkoda:) do 24
z tego co tam wyczytalem to fajny tytul gry sie w srodku znajduje na dvd. trzeba bedzie zainwestowac kilka zlociakow xd
Wybornie :) Piękny prezent sprawili fanom redaktorzy CD-Action. Dobra gra, dobre recenzję - wszyściuśko wyśmienite ;) Do 24! :)
Szkoda ze nie wydaja cd action w wersji bez dvd, bo 95% pozycji ktore sa na coverach juz mam ( a reszty widocznie nie potrzebuje :P ) a kupuje ta gazetke tylko dla artykulow ktore sa wysmienite ;)
i tak pewnie kupie sobie ten numer
Pełniak dobry, aczkolwiek, nie dla mnie. Chociaż może zainstaluje. Tekstowo już dużo lepiej, w zapowiedziach tytuły o których chętnie poczytam, beta test AvP, miodzio, recenzje MMW2 i najnowszego stalkera, cieszą. Macie moje 17zł.
Wreszcie mousepad! :D Od dwóch lat korzystam z Waszego klejonego, bo się ta folia oddzieliła od reszty :D Okładka jest super :D Będzie się w oczy rzucać :)
Brawo dla CDA :)
P.S: No i gratulacje pełniaka :)
Devil my cry 4?!JA chybe śnie :DD.Nie źle naprwde ;)nie moge sie doczekać kiedy kupie
Fajnie że dali coś porządnego do covera ale i tak nie zainstaluje - gra nie w moim stylu
Co tam pełniak, fajne teksty. TFU, BC2, MW2, AC2, nowy FM. Lecę do kiosku we wtorek rano. Jak co miesiąc zresztą xP
Nie lubię shlasherów (a DMC to już w ogóle nie moje klimaty), ale jak zobaczyłem tą gierkę jako pełniaka to najpierw myślałem, że moderator strony CDA albo drukarz się pomylił. A później jak się dowiedziałem, że to nie pomyłka to nawet mi szczena opadła! ;)
Nie mniej jednak najważniejsza jest dla mnie recenzja Stalker: Zew Prypeci. Później recenzja Divinity 2 i SW:TFU. Po nich zapowiedzi Mass Effect 2, Drakensanga 2 i Alpha Protocol i betatest AvP. A na DMC 4 kiedyś przyjdzie czas :)
Pierwsze co zrobię jutro po wyjściu z domu to udanie się do kiosku i zakup najnowszego CDA. Ja zawsze zresztą z każdym numerem od kilku lat... :)
KoSmIt "Od dwóch lat korzystam z Waszego klejonego, bo się ta folia oddzieliła od reszty" -> ja też! :D I też mi się ten plastik oderwał od reszty. Niedługo 2010 a ja jeszcze podkładkę mam z 2008 i Geraltem walczącym ze strzygą... ;D
o_o Musze kupić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CDA wraca do formy? To będzie chyba mój pierwszy numer w tym roku, bo miałem ostatnio długą przerwę od regularnego kupowania tegoż magazynu.
O W MORDE DMC 4!!! Cos tam w CDA mowili miesiac temu ze pokaza na co ich stac ale takiego nokautu sie nie spodziewalem :D Brawo!
podniecacie sie jak by dawali gta V..
myślałem że jestem inny a tu proszę także gorzystam ze tej podkładki i mi sie odkleja ;D a tu nie spodzianka :D ten geralt i strzyga to miazga była ciekawe co teraz dadzą dzisiaj sie przekonam ...
hmmm...mieszkam w srednim miescie ale nigdzie nie potrafiłem znalesc najnowszego wydania CDA ...
są też recenzje Uncharted 2 (baaardzo chwalony FPS na PS3 )
n/c
Fajnie ze DMC 4, pewnie im sprzedasz mocno skoczy do góry ;P
właśnie odebrałem swoje cda i powiem ..ŚWIETNY NUMER! :D poprostu nic dodać nic ująć i jeszcze podkładka z ac2 na przodzie jest fajna ;]
wporzo :) przyjemnie sie czyta i pełniak dobry choć nie moj gust
Numer zakupiony. Na razie przeczytałem tylko recki MW2 i najnowszego Stalkera. Denerwuje trochę liczba stron poświęcona grom na konsole(7), ostatnio były 4 i to wystarczało. Jeżeli będę chciał sobie dużo poczytać o grach nie na PCety to kupię choćby PSX czy jak to się tam zwie. Tak czy owak numer godny polecenia.
Numer bardzo dobry :)Fajne recki testy itp. no i DMC4 :D.Na prawde co numer to coraz lepsze gry ;).Ogółem polecam wszystkim.
To co chciałem przeczytałem. Numer naprawdę bardzo dobry. Najbardziej zaskoczyła mnie ocena Divinity II! ;) Ale ponieważ recenzował tą grę Gem to jestem w stanie uwierzyć...
Jedi21 -> zgadzam się. Są pisma o grach konsolowych i jak będę chciał to sobie kupię. Rozumiem recenzję Uncharted 2 albo Forze. Ale po co recenzja ACII?! Przecież wiadomo, że ta gra niedługo trafi na PC więc ta wersja będzie interesowała 99% czytelników CDA.
nie no nie wierzę - DMC4! gdyby nie to że mam piękny oryginał na półce to już dawno bym wróciła z nowym CDA :D aż zazdroszczę tym wszystkim graczom, dla których będzie to pierwsze spotkanie z devilem! :P
irual nawet jeżeli masz DMC4 to moim zdaniem i tak wart kupić ten numer ;)
Sam numer fajny, ale mogli opuścić cenę i podkładki nie dać, niż dać taką jaka jest... To coś przeźroczyste na górze się zwija tak że szkoda gadać...
A czy pismo można kupić kuż w poniedziałek, albo dopiero 22 grudnia. (to mój 1 numer)
Zmieniłem zdanie i jednak zakupiłem. No mi tez podkładka się tak śmieszne zwija. Zeszłoroczna podkładka się rozsypała po 3 dniach, więc z tą będzie podobnie. Bardzo fajnie wykonana okładka. Martwi mnie natomiast to, że w czasopiśmie pojawiają się recenzje gier z konsol. Przecież to pismo komputerowe :(.
Mnie poza konsolami martwi jeszcze ten malutki wstępniak. Jeżeli wstępniakiem można to nazywać. Ale według badań, większość czytelników nie czyta wstępniaków. Po za tym chcą: lepszych pełnych wersji bo "te co som w tym roku to są takie słabe rze żal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111". Drogie dzieci, dobre gry(w tym roku CDA i tak pełniakowo zaprezentowało się świetnie) to sobie kupcie w sklepach, płyta dołączona do czasopisma to tylko dodatek do papierowej zawartości.
Świetne wydanie jak zresztą... wszystkie! :D A co do pełniaka, jak zapowiadali tak zrobili ;)
Skowyt całkiem okej, posłucham więcej kawałków tego zespołu.