Cartoon Games - odc. 353 - Wymaksować Diablo Immortal
A ma on w ogóle tyle pieniędzy?
diablo immortal - gra, ktora wszyscy maja gdzies, ale na gryonline wychodzi codziennie jakis artykul o niej.
w tym momencie na twitchu ta gra ma 10tys widzow, kiedys sobie obiecałem ze nie bede nigdy kupowac skinow a wydalem juz ponad 200zl na skiny w valorancie
my ludzie to jednak naiwne stado
Bardziej chodzi o podatność na manipulacje. Nasz mózg można brew pozorom łatwo oszukać. Spójrz jak są projektowane sklepy, że produkty najczęściej kupowane (nabiał lub mięso) są na końcu sklepu by zwiększyć szanse na kupno czegoś czego nie zamierzał wcześniej klient. Przykładów znajdzie się więcej
patoliogia dzisiejszych czasów, żrą mięso z masowych hodowli nafaszerowane syfem na obiad, sniadanie i kolacje, a za czasów moich dziadkow jadlo sie raz w tygodniu z lokalnego źródła. Ja sam jem mieso raz na jakiś czas, bo nie lubie żreć trucizny. O wiekszosci nabiału nie bede juz nawet wspominal...
Coś mi mówi, że jeszcze trochę takich komiksików wyśmiewających Diablo Immortal przyjdzie nam czytać.
Heh, żeby wymaksować diablo to musiałby sprzedać teslę i z 50% satelit. Komiks fajny.