Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

gameplay.pl Bukowina Tatrzańska propozycja na weekend

14.11.2010 19:54
Fulko de Lorche
1
Fulko de Lorche
65
Gladiator

Termy w Bukowinie są ok, ale tylko po sezonie. W sezonie natomiast jest prawdziwa tragedia, gdyż znajdziecie się wśród setek ubitych jak śledzie ludzi. Nie da się pływać, wszystkie akcesoria typu "bąbelki" czy masaż wodny okupowane są non stop przez stare raszple, a do wielkiej rury trzeba stać min. w półgodzinnej kolejce.
Zdecydowanie lepiej uderzyć do zlokalizowanej kawałek dalej "Stasindy", która od tego roku oferuje kryty basen. Jest taniej, tłumów nie ma, bąbelków i innych bajerów jest od cholery, do tego dwie wanny z "dżakuzi" i trzy różne odmiany sauny. Fajno jest!

14.11.2010 20:22
Soulcatcher
2
odpowiedz
Soulcatcher
280
ESO

Fulko de Lorche ---> to prawda, ja staram się jeździć na Podhale po sezonie, wtedy jest miło.

14.11.2010 20:58
VinEze
😍
3
odpowiedz
VinEze
121
Hasta la victoria siempre!
14.11.2010 21:07
4
odpowiedz
zanonimizowany746420
5
Generał

Ładnie tam, szkoda że tak daleko.

15.11.2010 21:09
li_s
5
odpowiedz
li_s
31
Konsul

Ja polecam Suwalszczyznę :D, a jak już ktoś się tam zapuści polecam odwiedzić Druskienniki na Litwie gdzie jest jeden z największych aquaparków w Europie środkowo - wschodniej :) istny szał :D

07.12.2010 17:55
👍
6
odpowiedz
zanonimizowany743376
5
Legionista

Byłem tam w 2008 roku.

19.12.2010 14:34
Orrin
7
odpowiedz
Orrin
236
Najemnik

Powiem szczerze, ze nie bylem zadowolony z basenu w Bukowinie.

Wcześniej byłem na basenie we Wrocławiu. Wprawdzie basen nie jest termalny ale dużo więcej atrakcji takich jak:
-leniwa rzeka
-kilka zjeżdżalni (również z pontonami)
-otwarte baseny, które sa bezpośrednio połączone z tymi wewnątrz (nie wychodzimy wcale z wody)
-Na zewnątrz basen ze słona woda.
-basen ze sztucznymi falami morskim

Poza tym cena znacznie przystępniejsza.

A na Słowacji mamy Tatralandie która jest w ogóle poza konkursem bo tam jest wszystkiego duzo więcej.

gameplay.pl Bukowina Tatrzańska propozycja na weekend