był przez jaki czas pisał bardzo dużo postów dziennie i pożegnał się z forum
https://www.gry-online.pl/forum_user_info.asp?ID=838815
[2] ja :)
[3] aha :]
Kim był StefanBurczymucha? Tak naprawdę nikt tego nie wie, poza paroma wybrankami. Powiada się, że ów osobnik miał pewne korzenie wśród Żydów i masonów. Z drugiej strony, wiele osób twierdzących "że wiedzą kim był Stefan" mówi, że miał on jakieś połączenia z kosmitami(tu radziłbym się doinformować u włodzixa). Powstało wiele wersji na temat tego kim był StefanBurczymucha, nic nie jest więc pewne. Prawdopodobnie nigdy się tego nie dowiemy.
To jeszcze nic co się stało z tymi co zarejestrowali się w np. 2005 byli do 2009 i zniknęli bez śladu... Chodź wszędzie tak jest.
Wiele osób przychodzi o odchodzi, taka kolej rzeczy. Nie ma w tym nic złego ot, przemijanie.
ja go odbieram pozytywnie jednak uważam że nominowanie go do gwiazdek było przesadą, stefan założył konto osiągnął swój cel co do ilości wpisów i stopnia na forum i odszedł...:P
jednak nie sposób go było nie zauważyć na forum, tak samo jak nie sposób było zauważyć że zniknął, nawet jeśli ktoś nie zagląda tu bardzo często, jak np ja
Lubiłem gościa. Ale pewnie będzie nie raz na GOLa przychodził pod postacią niepozornego starca w kapturze.
''jednak nie sposób go było nie zauważyć na forum''
no co ty nie powiesz ;->
wystarczy opuścić kilka odcinków by nie zauważyć ''gwiazdy'' sezonu (tygodnia, miesiąca, itd.)
ale płodzić 40 postów dziennie?
może chlopak miał nogę w gipsie, urlop , albo właśnie znalazł dziewczynę i teraz wraca do normalnego-realnego życia?
-------------------------
aha
może zmień ''tak samo jak nie sposób było zauważyć że zniknął, nawet jeśli ktoś nie zagląda tu bardzo często, jak np ja''
na - ''....nawet jeśli ktoś nie pisze tu bardzo często, jak np ja na koncie Mitaqu'' ;->
Pamiętajcie, że Stefan będzie zawsze z wami, w waszych sercach.
Ale skąd ta pewność, że faktycznie już go tutaj nie ma?
@Goozys ->jego ostatni post:
Skończy się euro2012 i zacznie się stary cyrk z "tematami zastępczymi" :)
edit
No nareszcie srednia z 37,02 zmieniła się na inną czyli mamy nowy dzień :)
1816 / 36,32 = 50dni
38/38 spełnione
-----------------------------------
KONTO USUNIĘTE
-----------------------------------
Pozdrawiam wszystkich uzytkowników.
@hopkins -> wiesz pod jaką ksywką się teraz ukrywa? Ja też nie, zapewne tak jak większość GOLowiczów. Może tu jest - ale dopóki nie wiemy pod jaką ksywką pisze, to dla nas jest tak jakby go tu nie było.
Mi cały czas wydaje się, że to był Smuggler. Dziwnym trafem Stefan pojawił się zaraz po jego zbanowaniu. Ale to tylko moje spekulacje.
Był to chojrak jakich mało
co to lwy zajadał śmiało
wśród tygrysów miał szacunek
niejednemu niósł ratunek
jednak taka samochwała
co go myszka wydymała
i na golu przestał pisać
tak go wystraszyła mysza
bez przesady, Smuggler zajmował się różnymi pierdółkami (aż dziwne że na to wszystko znajdował czas w pracy) , ale by wyznaczać sobie aż tak ambitne cele jak dojście do 38/38 to aż niemożliwe, nie byłby do tego zdolny :->
już lepiej popatrzeć po wątkach o polityce , jego duch jakby unosił się nad niektórymi postami ;->
zresztą skoro ''nima'' chlopa, to jakby nie ma tematu
Dziwnym trafem Stefan pojawił się zaraz po jego zbanowaniu.
smugglera zbanowali? Myślałem, ze sam przestał się udzielać pod tym nickiem.
@Roniq -> sam prosił o bana.
ja tez caly czas myslalem, ze to smuggler, tak samo suche żarty, próba tłumaczenia wszystkiego nietrafionymi metaforami i skrajny egocentryzm
oczywiscie to byl smuggler, ktory chcial stworzyc nowy wizerunek, dlatego sie pilnowal, ale powyzsze cechy pare razy daly sie we znaki
A ja myślę , że siedzi teraz sobie , patrzy w monitor i się śmieje z tych bezsensownych gdybań.
Smuggler to to nie był. Tamten ciągle w polityce siedział , ten błądził po wszystkich tematach , w dodatku po nocy pisał , nie pamiętam , żeby smug to robił. Po prostu jakiś gość , który wybił się bardziej niż reszta początkujących noł nejmów. Tylko nie wiem , o co chodziło mu z tym rekordem. Pewnie się założył o coś i nie chciał przegrać.
Na pewno nie był to nowy użytkownik- za dobrze potrafił się odnaleźć w tym wariatkowie.
Wypowiedzi sugerowały też że to nie żaden młokos.
Stawiam że to ktoś z tzw. starej gwardii, kto dawno przestał pisać i chciał sobie udowodnić ze się znowu nie wkręci ;)
Na pewno nie był to nowy użytkownik- za dobrze potrafił się odnaleźć w tym wariatkowie.
Sam mówił, że forum czytał od dawna tylko się nie udzielał, ale ile w tym prawdy to tylko on wie :P
Co za wątek w ogóle.
[30] wątek jak każdy inny:)
ja też obstawiałem że to smuggler, może to jednak był on ale pisał z innego ip :P
[29] +1
Pewnie miał czas wolny i chciał się zabawić w nietypowy sposób.
Tak czy siak, jeżeli znajdziecie kto to, to tylko zepsujecie urok.
ojej Stefan Burczymucha - fajny nick byl i zamiesciles kilka ciekawych linkow - szkoda, ze usunales konto a nadzieje mam, ze kiedys wrocisz pod inna postacia -)
Kto wie? Może wyznaczył sobie jakąś listę osiągnięć na tym forum, jak wszystkie spełnił usunął konto?
[35] Może 38 kont ? albo 38 przeleconych panienek
Arcydzieło literatury polskiej spod pióra Marii Konopnickiej.