Niedawno skończyłem Wiedźmina 3, wiem, dopiero teraz. Wiadomo już coś o 4?
Jak go zrobisz to będzie.
Ale o co chodzi?
Iselor A może ty byś zrobił?
Póki co to się nie zapowiada.
Czemu? Przecież 3 dobrze się sprzedawał
Teraz zajmują się produkcją Cyberpunka. A jeśli chodzi o historię Geralta to jest ona już zakończona. Twórcy od początku mówili, że Wiedźmin będzie trylogią.
Osobiście liczę na powrót Geralta w wielkim stylu, ale zobaczymy jak to będzie. Jak jeszcze nie grałeś to polecam nadrobić pierwszą i drugą część. Mało tego polecam ci przeczytać książki bo są genialne. Dzisiaj zaczynam drugi raz czytać a w zeszłym miesiącu dopiero skończyłem :)
Przecież Cyberpunka zrobią niedługo.
To znaczy, że już nigdy nie zobaczymy nowego wiedźmina?
Zobaczyć zobaczymy, ale na szybciej niż za 5 lat nie ma co liczyć.
I to dość optymistyczne założenie. Zakładając, że CP2077 wyjdzie w 2020 (wątpię, aby była to końcówka 2019) to i tak daje jeszcze +/- 5 lat produkcji nowego Wiedźmina. Także na nowego Wiedźmina wcześniej niż 2024 nie ma co liczyć. No chyba, że CDPR rozrośnie się na miarę Ubisoftu i będzie miał kilka oddziałów, które będą mogły wykonywać pełne gry.
Crod4312 A skąd wiesz, że nie za rok?
^
Bo trzeba być pijanym żeby tak myśleć.
Akurat ja obstawiam cyberpunka na drugą połowę 2019, okres przedświąteczny. CDP wyrobił sobie na tyle silną markę i stworzył na tyle potężny hype na grę, że mogą sobie pozwolić na premierę w tak gorącym okresie by zdominować sprzedaż przedświąteczną. W momencie premiery W3 nie mieli jeszcze takich możliwości i musieli też szukać innego czasu na premierę z racji możliwości utonięcia gry w okresie gdy premierę miały uznane marki.
elathir Wcześniej
Pan Sapkowski nie pozwoli żeby CD Project zrobił nowego Wiedźmina dopóki nie dadzo mu jego 60 miliardów rubli.
60 milionów? Przecież tyle nikt nie zapłaci. To by oznaczało koniec Wiedźmina :/
Ty chyba nie wiesz jakim budżetem dysponuje CDP, dla nich to są śmieszne pieniądze.
Na pewno bedzie to wtorek.
Tak się składa, że może to być każdy inny dzień ale na pewno nie wtorek :P
Najważniejsze wydarzenia zawsze mają miejsce we wtorki.
Stawiam ci piwo, jeśli premiera będzie we wtorek.
Już ukończyłem dwa razy na ps5. A tak na serio to w piwnicy nie miałeś kalendarza? Wiesz chociaż który mamy rok?
Wiedźmin 4 wychodzi dzisiaj. Premiera na GOG ma się odbyć o godzinie 21.
RDR2 juz jest a gdzie wiedzmin?
Lepiej zeby CDP olalo Wiedzmina i poszukalo jakiegos innego slowianskiego RPG ktory tez ma fascynujacy swiat!
W ten sposob palabtowi Sapkowskiemu skonczy sie kasa za licencje i przejdzie tam gdzie jego miejsce czyli na smietnik historii!!