Ktoś się orientuje? Wiadomo przynajmniej kto się za to bierze?
Możesz się go spodziewać wczoraj.
https://www.gry-online.pl/poradniki/skyrim-poradnik-solucja-mapy/
Narmo speed and furious :P to samo miałem podlinkować, ale nie zdążyłem znaleźć.
Wracając do tematu poradnik na razie jest tylko do wątku głównego...
No popatrz, nie zauważyłem. Ale niestety i tak mnie nie zadowala. Poczekam na poradnik poświęcony pobocznym questom. Dzięki.
"Poczekam na poradnik poświęcony pobocznym questom" No to sobie poczekasz, bo zeby wykonać poradni trzeba przejść każdy kłest kilkukrotnie, czyli nie wcześniej niż w grudniu.
Jeżeli znasz dobrze Angielski to jest taki fajny poradnik nazywa się tak: The Elder Scrolls V - Official Prima Guide. wklep w to goole to ci znajdzie jest jeszcze game faq tam też są
Angielski znam, ale jednak wolę poczekać na polski poradnik. Poradniki z GOL'a jeszcze nigdy mnie nie zawiodły.
Po co komu poradnik w tak otwartej grze?
Przecież to jest właśnie skarb tej gry...
qLa - Nie wiem jak niektórzy, ale ja nie siedzę aż tyle przy komputerze, żeby robić jedno zadanie kilka godzin, bo nie mogę znaleźć jakiegoś małego gówna. Dlatego wolę zajrzeć do poradnika raz na jakiś czas, niż się męczyć.
Z ciekawosci - konkretnie w ktorym zadaniu w Skyrim 'nie mogles znalezc jakiegos malego gowna', skoro wszystkie cele sa wskazywane przez strzalki na kompasie?
Granie w skyrima z poradnikiem to niemal grzech :D Surfujac po internecie unikalem i nadal unikam jak mogle wszelkich informacji o grze.
Nie wiem jak niektórzy, ale ja nie siedzę aż tyle przy komputerze, żeby robić jedno zadanie kilka godzin, bo nie mogę znaleźć jakiegoś małego gówna.
Gwarantuje Ci, że poszukiwanie rzeczy w Skyrimie to szybsze rozwiązanie, niż szukanie tych rzeczy w poradniku, a potem w Skyrimie.
Wysiak
Nie wszystkie :P ( kryształki chociażby )
Nie wiem jak dokładnie działa jasnowidzenie w przypadku braku markera ... do sprawdzenia
Aczkolwiek faktycznie ... dużo takich zadań nie ma ... w morrowindzie nie było żadnych trackerów tylko suchy tekst do nawigacji ... i radź sobie graczu sam
Mam ponad 50h za sobą i do tej pory szukałem (straciłem całe 2 minuty) klucza do pewnych drzwi. Nie wziąłem go, bo chciałem potrenować lockpicka... a okzało się, że drzwi są zamknięte na dobre ;). Poza tym nie znalazłem questa, który nie byłby zaznaczony markerem.
Właściwie to tylko questy typu "znajdź 10 sztuk X" nie są zaznaczone markerami.
Nie wszystkie :P ( kryształki chociażby )
O jakich kryształkach mowa?
Quest bodajże zwie się "Poruszyć niebo i Skyrim"
Poszukiwana redgardka w Białej Grani
Stary zabójca z mrocznego bractwa
Pióro Podwajania
To tak na szybko parę questów bez markera ... nie oszukujmy się jednak ... jest ich mała ilość