Mam pytanie czy warto kupić tą grę i jak ją oceniacie.
Warto, niestety na słabych grafikach (np. R7 370) nie ma sensu grać bo będą dropy do 15 klatek.
W moim biurze zaprzyjaźniony specjalista informatyczny doradził mi przy kawie że warto poczekać na obniżkę na najbliższej wyprzedaży.
Wg mnie tak. Dla mnie super tytuł do zrelaksowania się przy piwku raz, dwa razy w tygodniu na 2 godzinki. Duży świat, bardzo ładny, spora dowolność, niezłe efekty. W skrócie dobra zabawa, czyli to, czego oczekuję od gry :)
Znowu gadka o grafice jaka mam a ten temat był dawno zamknięty. Nie zmieniam karty graficznej bo mnie na razie nie stać a gram w jakości HD bo nie mam monitora ful HD a jak będe miał to od razu zmieniam kartę graficzną. Na razie mój amd spisuje dobrze i każdy kupuje kartę graficzna jaka chce i na jaką go stać.
Pisze to dlatego, żebyś za tydzień nie założył głupiego wątku (w sumie Ty innych nie zakladasz) w stylu: POMOCY MAM DOBRRGO KOMPA A JC3 CHODZI MI W 15 KLATKACH.
Powiedzcie lepiej czy sterowanie postacią dalej jest tak złe jak w dwójce.
W jakim znaczeniu sterowanie postacią jest złe w JC2?
Przełączanie się z linki na spadochron jest płynne, tak jak robienie popisów na pojazdach.