szukam jakiegoś fajnego tańca, a w zasadzie jakichś kilku podstawowych kroków, żeby to śmiesznie wyglądało - zbliża się karnawał i różne imprezy, więc fajnie byłoby się posmiać z kogoś kto odstawia jakieś jaja na parkiecie. widziałem na wykopie różne fajne filmy z tańcem ale to bardziej zaawansowany level, ja np. trochę umiem ganga style ale to można zatańczyć raz do jednej piosenki. A chodzi mi o jakieś takie kroki/układy bardziej uniwersalne hehe
oczywiście chodzi mi o linki z youtuba, może znacie taki serwis
Był taki dość dziwny taniec który mógł tańczyć każdy (stary,młody) ale za cholewy sobie nie mogę przypomnieć nazwy . Bardzo popularny w zeszłym roku .
Nazwa jakby arabsko brzmi .
Stary . Jesli nie masz tego w sobie a nie masz ( bo po prostu bys juz to sam tanczyl i JustSomeMotion nie bylby dla ciebie problemem ) to lepiej sie nie bierz za to. Zrobisz z siebie durnia a nie kogos zabawnego. Moze babcie nie beda mialy nic przeciwko z wiadomego powodu.
Zabawnie tanczyc moze ktos kto umie tanczyc i sie ruszac. Tego sie nie nauczysz przed lustrem nasladujac ruchy.
Zle wykoane ruchy przez kogos kto tanczyc nie umie sa zalosne.
Nawet zwyklego Van Damma ona tanczy dla mnie bym ci nie radzil.
No chyba ,ze masz jakis dryg do tanca i sluchu - lecz wtedy JSM nie robilby problemu.
Lecz patrzac na trochę umiem ganga style to jedna radze nie rob z siebie mistrza parkietu nie umiac tanczyc. Ty w swojej glowie mozesz byc niewiadomo kim lecz inni patrza.
@zloteuszy
wow, jaki moralizatoorski ton, chyba sie pod ziemie zapadne. jak ktos z siebie debila zrobi to tylko ja wiec sie nie masz czym przejmowac. niech sie wstydzi ten co robi a nie ten co widzi. a skoro ty wiesz co mam a czego nie pewnie jestes jasnowidzem. wiecej luzu w dupie
@cswthomas93pl - trzeci moj faworyt ;)