Cześć, chciałbym sobie sprawić jakieś słuchawki za 50 zł (wliczając przesyłkę). Nie muszą być z mikrofonem gdyż ten mam już wbudowany w lapku :)
Wiem, że cudów się spodziewać po takiej cenie nie mogę, ale liczę na w miarę czysty dźwięk, który wyłapuje też najmniejsze odgłosy itp. :)
Widziałem na allegro takie oto słuchawki, ponoć na promocji z 80 zł na 20 zł i 3 lata gwarancji (chodzi o AEG KH 4224, ale one nadają się chyba tylko do słuchania muzyki). Ludzie je kupują jak szaleni, ale coś mi się zdaje że to lekko mówiąc jakieś podróbki etc.
No raczej, to podróbki AKG.
Za 50zł z wliczoną przesyłka nic konkretnego nie znajdziesz, poszukaj pierwsze lepsze znanej firmy. I tak nie powinny się różnić od innych w tym przedziale cenowym. Może poszukaj Sennheiserów HD201. Ja ostatnio sprzedałem za 50zł z przesyłką wliczoną.
jak napisał Thomas
można szukać okazji na Creative Fatality
A słuchawki Philips SHP2000 ?
Chcesz te słuchawki do laptopa? A jaka karta dźwiękowa jest w tym laptopie? Pytam się bo wiesz... Kupno dobrych słuchawek i podłączenie ich do byle jakiej karty dźwiękowej to jak kupno GTX 970 do procesora Core 2 Duo.
Dobre słuchawki do gier to coś w stylu SteelSeries Siberia V2, tym podobne i wzyż. Ale wiadomo. Efekt tego typu słuchawek zobaczysz przy dobrej karcie dźwiękowej np. Xonar czy Sound Blaster.
@g@mers0ft
On szuka słuchawek za 50zł z przesyłką, a ty piszesz o słuchawkach za ponad 200zł, przy słuchawkach za 50zł karta dźwiękowa nie ma znaczenia.
@Edit
To znajdź mi słuchawki z czystym dźwiękiem za 50zł, chętnie kupię.
@up Ale on napisał, że chce słuchawki do gier.
ale liczę na w miarę czysty dźwięk, który wyłapuje też najmniejsze odgłosy itp.