Witam jakiego Sony ericssona byscie polecali? Takigo dobrego do gier. (zastanawiałem sie nad Zylo))
Pozdrawiam
Sony Ericsson Xperia X10 - ale NIE mini tylko ta duża Xperia. Xperia X10 mini to shit.
Takigo dobrego do gier.
PSP...Komórka do grania w gry? Dobre, dobre...
Sony Ericsson Xperia Play
Sony Ericsson Xperia X10 - ale NIE mini tylko ta duża Xperia. Xperia X10 mini to shit.
śmieszą mnie takie komentarze. Na jakiej podstawie tak piszesz?
@NewGravedigger obstawiam że nie masz xperii... oraz że Miczkus pisze to na podstawie wsparcia technicznego (a właściwie jego braku) do telefonów x8, x10mini... brak aktualizacji... brak multitoucha (oficjalnego) skreśla te telefony jako "konsolę".
Takigo dobrego do gier
To już lepiej PSP jakieś, a nie komórkę. Ja miałem C510 i grało się przyjemnie, ale to nie był model skierowany w większości w tę stronę.
akurat mam ten telefon. Oczywiście, że do gier się nie nadaje, ale to nie robi z niego "shita"
[13]NewGravedigger
akurat miałem okazję mieć ten telefon w ręce całkiem niedawno, bo pomagałem koleżance wybrać telefon.
Po pierwsze mały ekran - przekątna 2.55" i rozdziałka 240x320 w smartfonie? Podziękował. Źle się na nim pisało nawet koleżance(to nie była X10 Mini Pro z fizyczną klawiaturą) o mnie już nie mówiąc, bo też próbowałem. Po drugie wsparcie a raczej brak tegoż - dla przykładu brak aktualizacji, o której ktoś już tu wspomniał - nie po to Google wypuszcza nowe wersje systemu, by telefony z Androidem nie mogły na tych aktualizacjach pracować.
no i widzisz, nic nie wiesz, a piszesz. Brak aktualizacji? Wczoraj zaktualizowałem system do 2.1.
Ja mam x10 mini pro, nie mam problemów z pisaniem na klawiaturze, a nie należę do małych osób. Będę bronić tego modelu, bo jest on dobry. Oczywiście, tak jak napisałem, nie jest to telefon do gier, czy filmów. Trzeba po prostu wiedzieć podczas kupna, do czego dany model będzie służyć, a nie psioczyć na podstawie własnego widzimisie.
X10 jest OK, jedyny szkopuł (po roku użytkowania) to bateria - która siada w iście expresowym tempie.
Druga sprawa - to duży telefon - trzeba się przyzwyczaić.
[15] NewGravedigger
2.1? Dopiero? Chciałbym ci przypomnieć, że jest już dostępna wersja 2.3 a ty masz aktualizację z kikutygodniowym opóźnieniem.
"nie psioczyć na podstawie własnego widzimisie."
autor wątku pytał o SE do grania - odradziłem mu X10 Mini, bo się do grania nie nadaje - zresztą sam to przyznałeś.
Zresztą koleżance, której pomagałem wybrać komórkę, też X10 Mini się nie podobał a ona na telefonie grać nie zamierza. Dlaczego? Źle się jej pisało na tak małym ekranie(a fizycznej klawiatury nie chce) o czym wspomniałem już wcześniej. Telefon chyba jest po to, żeby mieć kontakt z ludźmi poprzez SMS i połączenia/rozmowy a skoro dość drobnej dziewczynie sprawia problemy pisanie wiadomości to chyba coś jest nie tak, no nie?
ED.
[16]Jedziemy do Gęstochowy
ja się z GraveDiggerem kłócę o Xperię X10 Mini. Duża X10 ma multidotyk.
No ale bądźmy poważni, wyższe androidy są na telefonach trochę droższych, niż 500 zł. To tak jakbyś śmiał się z N73, że nie ma najnowszego symbiana.
Tak jak napisałem, trzeba wiedzieć co chce się kupić. Jak koleżanka z wielkimi paluchami nie sprawdziła wcześniej co to za telefon, to czyja to wina? Telefon shitem z pewnością nie jest, ma po prostu inne priorytety od aparatów za 1500 zł.
[19]NewGravedigger
N73 ma już swoje lata, więc trochę Ci nie wyszło.
Co do tej aktualizacji - ok, nowe telefony dostają najnowszą wersję OD RAZU - nie trzeba aktualizować. Natomiast tańsze modele mają udostępnioną aktualizację z mniejszym lub większym poślizgiem, który zależy od producenta(w przypadku SE większym) Mylę się?
"No ale bądźmy poważni"
I nie wiem czy zauważyłeś, ale ja też mówię całkiem poważnie.
ED.
Literówka