Cześć.
Chciałbym zacząć oglądać jakieś ciekawe i treściwe vlogi graczy. Wiem, że mało tego w polskim internecie, ale może podacie nazwy userów albo linki do dobrych, wartościowych, rzeczowych i treściwych vlogów / vloggerów? Takich jak np. arhn.eu? Nie interesują mnie mało ciekawe filmiki użytkownika Rock2K i jemu podobnych oraz serie "Zagrajmy w..." tworzone w 90% przez nastolatków.
Lachu - jeśli interesuje cię Fifa
Wartościowi?
Wejdź na kanał "Strumienie z Ruczaju" na początku może Cię zniechęcić, bo to nie jest vlog, ale gościu tak ciekawie opowiada, że nie chce się od niego oderwać...
Vlogi graczy? Rozumiem blogi ale to? Nie przypominam sobie ani jednego, nawet zagranicznego, dobrego vbloga prowadzonego przez gracza.
Ok może źle się wyraziłem :) Chodzi mi o dobry kanał, który zawiera recenzje, opisy, artykuły i opinie na temat gier, konsol i tym podobnych. Coś właśnie jak arhn.eu albo avgn. Nie jeden koleś siedzący z słuchawkami na uszach i opowiadający o aktualnie granej grze, tylko coś więcej. Chyba rozumiecie? :)
Nie ma
[3]
Nie kpij sobie, idol hipsterskich gimbusow z gola i doomu starcow teraz nagrywa gejpleje zerujac na kanale z "lajwami" kpina.
@up
przyznam rację w obu przypadkach. Tym, że nie ma dobrych kanałów tego typu (prócz arhn które już wymienił) a także spadku formy Maćka M. Nagrywanie topowych produkcji na PS3, fascynujące...
[6] Zamilcz dziecko. Idź lepiej spać!!! Myślałem na początku, że miałeś kiepski dzień jak mi zalazłeś za skórę, ale teraz naprawdę widzę, że coś z tobą jest nie tak..
Makula jest dobry w tym co robi. spadek formy jaki by nie był to i tak nikt mu do pięt nie dorasta.
Wonzaj celebryta nikogo, po za gimbusami.
Angry Joe...
[8]
Wrazliwiec sie znalazl. Bob Budowniczy i strazak Sam gasi sam? Idz moze joja albo srocka poogladaj?
10 no tak bo banda adwokatów lekarzy policjantów dziennikarzy i biznesmenów nie ma co robić tylko ogladac głupie filmiki w internecie.