Witam.
Szukam dobry słuchawek do 100 zł mogę celować w używane, przeczytałem sporo o rożnych słuchawkach i już mi się pomieszało :/
Niestety nie mam czasu ostanio na głębsze poszukiwana gdyż pracuję do późna.
Słucham metalu i rocka zastanawiam się nad PHILIPS SHP2500 , shp 1900,shp 2000, Sennheiser HD 201, może używane krossy ur 40
Czekam na propozycje i pomoc.
Z góry dzięki.
Mam superluxy opisane w [2] ale nie porównywałem ich z żadnymi innymi. Jednak po tym czego słucham słuchawki są wyśmienite. Poczytaj trochę testów i we wszystkich są one opisane jako najlepsze w swojej klasie.
Nowe może kup, ta cena będzie okay na wystarczającą jakość do metalu. Nawet połowę tańsze mogą być dobre do muzyki. W przypadku głośników miałbyś większy problem, głośniki mogą być droższe 2x od tanich słuchawek, a jakość dźwięku będzie identyczna lub czasem trochę gorsza niż na połowę tańszych słuchawkach.
Masz w google strony do porównywania cen, tam przejrzyj słuchawki i opinie ludzi (im więcej opinii tym lepiej, bo w przypadku np. 3 opinii 3 osobom może podobać się coś i ocenią 5/5, ale w rzeczywistości to mogą być ludzie niewymagający i rzadko używający tego, nie znający się i w prawdziwa ocena mogłaby wynieść 3/5... dlatego lepiej czytać to co ma więcej niż 5, 10 opinii i zwracać uwagę na opinie krytyczne).
w google:
skapiec
ceneo
morele.net (opinie)
tak szybko przejrzałem strony w google, na nich szukaj opinii
Ze swojej strony polecam ci Sennheiser HD 201 extra słuchawki :) co do superlux HD681 nie wiem jakie one są ale ponoć dobre ,ale jezeli kossy mozesz mieć to je bierz :)
p.s Zła składnia no ale jest noc ;p
ja polecam sennheiser hd 228 właśnie je sprzedaje są nowe link do allegro:
[link]
w razie pytań pisz [email protected]