Tak jak w temacie :)
Ja osobiście lubie czekolade z orzechami
Poczytaj i się dowiesz -------> https://www.gry-online.pl/forum/baton/zc7d6bb7
Mleczne lub z truskawkowym nadzieniem.
A ja tam wolę frytki ewentualnie bez kartoflów:)
A ze słodkich to chipsy(słodycz chociaż nie wiem dlaczego tak mówi się na chipsy)i Snickers:)i Wedloską mleczną
Od Kiedy Każde Słowo Piszemy Z Dużej Litery? Czekoladę z orzechami, Snickers.
Jedziemy ==> czy to sławna mleczna w okienku z całymi ? jeśli tak to tak !
Tak to ta z reklamy.
Najsmaczniejsza czekolada na świecie,dostałem tego mnóstwo na wigilię.
Słodycze są fe, słodycze mają kupę kalorii. :) Ale od czasu do czasu mlecznego Lindta nie odmówię.
nutkaaa -> A powiedział ci kiedyś chłopak, że masz wielki tyłek? Mnie powiedział jakieś trzy lata temu, od tego czasu zmieniłam i chłopaka i przyzwyczajenia. :)
Duplo z KaDeWe ; D
Lodyyyy . ŚwIdErKi : D
Cuksy Mieszanka Krakowska : D
L'Identite -> no cóż kolega ostatnio zachwalał moje kobiece kształty, a muszę przyznać, że tu i ówdzie za dużo tego ciała mam ;) Jakoś nikt z moich ekschłopaków, kolegów itd nigdy mi nie zarzucił grubego tyłka :P A śmiałby, to bym go tym tyłkiem zmiażdżyła z chęcią ]:->
Kobieta musi mieć trochę ciałka.
No oczywiście bez przesady, ale do niektórych to nawet by nie było jak się przytulić, takie patyki. :P
Każda kobieta zawsze gada że tu i tam jest za dużo, ale rzadko kiedy powie gdzie czego jest za mało.
[17] -> Święta prawda, aczkolwiek bez przesady. :)
Kobieta musi mieć trochę ciałka, żeby było za co chwycić, przynajmniej wiesz co dotykasz, a tak same kości....
Ja już nie lubię , wolę ryby i mięso ;D
%
Mleczne same lub z dodatkami typu orzechy albo bakalie , albo z nadzieniami owocowymi
Deadly.Chancellor---frytki to nie słodycze.
niedawno cicia mi przysłała czekolade nugatową ze Szwajcarii. To była najlepsza czekolada.
[16] - A może po prostu nie mieli odwagi Ci tego powiedzieć ?
żelki kwasne
Żelki wymiatają, wczoraj pół kilo zjadłem
zwykła mleczna czekolada bez żadnych dodatków (najlepiej Amelia)
no i jeszcze jakieś dropsy :P
praktycznie wzystko z wyjatkiem chałwy xD
Cukier
śmiej żelki kwaśne, złote misie Haribo i czekolady Wedla : )
Lubie słodycze, zwłaszcza batoniki.
Pierwsze miejsce to Princessa kokosowa ( teraz zbieram kody)
i ciastka mleczne
Bajeczny i Danusia to dwa najlepsze batony :) Polecam
Trufle czekoladowe (niestety rzadziej ze względu na cenę ):
http://www.ruegourmet.com/index.php/vmchk/Czekoladki/Trufle-czekoladowe/garden_flypage.tpl.html
Na co dzień zwykła mleczna czekolada ( dzień bez min. 1 czekolady to nie dzień :P btw. problemów z nadwagą 0 :) )
chipsy,czekolada,zelki kwasne i slodkie, rozne cuksy itd
praktycznie wszycho
twixy 3bity a jeżeli chodzi o picie to tiger no i czekolada mleczna od milki
coś kokosowego z czekoladą (bounty), marcepan, czekolady pełno mleczne, z orzechami i bakaliami, snickers'y uwielbiam. A jesli chodzi o produkty jogurto-podobne to "deser z koroną" :)
twix, kitkat, miętówki, lays, 3bit....
zresztą wszystko oprócz szałwi
czekolady-z orzechami albo milki bez rodzynek itp. (zadnych truskawkowych!)
batony-twix,kitkat,mars,snickers,kinder bueno,3bit,bajeczny,milkiway,prince polo,princessa hmm i wiele innych
CZIPSY :D
Jak lubicie Princesse to znalazłam fajny konkurs
kuszaceprzyjemnosci.pl/
Ptasie Mleczko !!
Ptasie mleczko, czekolady mleczne, z orzechami lub z nadzieniem truskawkowym.
Wszystkie :D
Batony- Maxi King, Snickers, Snicekrs Crunhcer, 3 BIT, Kit Kat.
Czekolady-wszystkie z wyjątkiem gorzkich i wyrobów czekoladopodobnych.
No i marcepan-mój numer juden wśród słodkich przekąsek.
Czarny kot.
Wszystko co słodkie i zamula na dłuuuuuugie godziny:D kiedyś miałem tak zamulony organizm że smaków nie czułem... aż mi tym wątkiem smaku narobiłeś:/ lece po snickersa:P
Słodycze lubię chyba wszystkie :)
Szczegolnie jakies ciacho do kawy, najlepiej czekoladowe :)
A jesli chodzi o produkty jogurto-podobne to "deser z koroną" :)
Ale tylko czekoladowy. Uwielbiam. Moglabym jeść codziennie
jakies grzeski czekoladowe,czy cos w tym stylu...ew twix,lion...takie rzeczy :)
Mars, Twix, Princessa mleczna/orzechowa , czekolada milka mleczna :-)
Rogale z czekoladą w środku z piekarni przywożone do mojego sklepiku szkolnego to jest coś bajecznego :D
Ostatnio to mam smaka na zelki , i jakby tego było mało to najlepiej na nadziane akuku.net
Czy dzisiaj jest dzień archeologii?
Ostatnio nie przepadam za słodyczami. Może jakieś lody? Mówimy tu o takich klasycznych, z lodziarni i to w dodatku jednej w mieście, którą jako tako akceptują. Jak na słodko, to owocowo :)
Raz na jakiś czas, lubię czekoladowe wybory (klasyczna czekolada, gorzka lub mleczna, ptasie mleczko etc). Przepadam za chałwą z Wedla :)
fistaszki i duplo ;p
Piersi, Pupy i Nogi. <3
Nie ma nic słodszego.
Duplo
Batony
Czekolaaada
Coca-Cola
100% kakao super smak. Chociaż prawie nikt nie lubi setki. Ja tam uwielbiam a te podróbki to dla dzieci i amerykanów. Trochę trudno taką dostać tylko w większych sklepach.
Byleby było słodkie:Dim słodsze tym lepsze.:D
Wszelkie czekoladowe,batoniki i najlepiej Duplo.
A ze kojarzy mi sie z czasami młodości,kiedy mój tata przywoził je z Niemiec,to ma na nie jeszcze większy smaczek.
Turrony. Pycha, zwłaszcza o smaku kawy z mlekiem.
krówki
ptasie mleczko
biała czekolada
Snickers, wcześniej wspomniane duplo, marcepan, czekolada z orzechami :)
Wszystko co słodkie.
No ba że knopersy , czekoladę z orzechami, kinderbueno.
Wszystkie typy cukierków
Snickers, Mars, Batoniki Nestle z płatkami
Wszystkie czekolady
Różnorakie wafelki
Ptasie mleczko milka, tak dobrego ptasiego mleczka na świecie nie ma. Lubię jeszcze snickersy i dobre, mkleczne czekolady z drobno mielonymi orzechami.
Z rana jak nie zdążę zjeść śniadania to zajadam się zawsze Snickersem jako tako daje mi energii na rozkręcenie dnia. A tak ogólnie lubię się zajadać Rafaelo, Tofifi. Gdy jeżdżę do rodzinki, a konkretnie do dziadków to na stole zawsze czekają na mnie 'dziadkowe cukierki' czyli takie galaretowate nie mam pojęcia jak się nazywają, ale zawsze mi się z babuszką i dziaszą kojażą :) Mógłbym wymieniać moje ulubione słodkości, hmmm nie mam jakiś takich ulubionych bo wszystkie na swój sposób są pyszne, ale nie mam, znalazłem! Wiem co bije wszystkie słodycze na łopatki! Chałwa !! tak to jest coś^^ mmm^^ Konsumować ją mogę w dużych ilościach, zapychać gębę aż wylatuję, taaaak dużo mógłbym zrobić, żeby ją dostać, gdy kieszenie nie pozwalają :D
Ale pamiętajmy : 'Bo to bardzo ważna rzecz, żeby zdrowe zęby mieć.'
zdecydowanie jako przekąski do kawki (lub piwa ;) ) to paluszki beer fingers, fajne bo podwójne a do tego oblane czekoladą :D mistrzostwo!!!
Nie ma to jak matjas w czekoladzie z cebulką i zasmażką, polecam na zaparcia. Czyści b. delikatnie i to bez przerywania snu a to ważne byśmy wstali wypoczęci. Jesteśmy tego warci.
Wedel mleczny, Lyon, Snikers
słodkie
u mnie ptasie mleczko śmietankowe rządzi :)
Nie wiem jak one się nazywają,ale często na sztuki można kupić w sklepach,dość rzadkie są. Są to takie czerwone podłużne paski,w środku mają nadzienie białe :P