Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Jaki telefon ?

11.06.2013 16:36
1
MiszczX
66
Generał

Jaki telefon ?

Zmieniam wreszcie swój telefon i pierwszy raz zamierzam kupić jakiś lepszy, a nie te proponowane za 1 zł. Mam na celowniku same "giganty" - Sony xperie Z, Samsunga galaxy S 4, HTC one. Który polecacie i dlaczego ? Oglądałem ich wideo recenzje, robiłem jakieś internetowe porównania, ale za dużo mi to nie pomogło. Zależy mi na funkcjonalności, dość dobrej baterii, wygodzie, zdjęciach i filmach oraz różnych gadżetach, grach. Na prowadzeniu w moim zestawieniu jest S 4, podobno Samsung wprowadził do niej bardzo dużo funkcji. A jej wyglądem, szczególnie tylną klapką się nie przejmuję, bo i tak kupię jakąś obudowę.

Można dojśc do wniosku, że telefon już wybrałem, ale że jest jest "droga" decyzja, to chciałbym przeczytać wasze opinie.

11.06.2013 16:48
2
odpowiedz
Lubie grać
1
Legionista

Witaj ,
Posiadałem S3 i teraz przesiadłem się na 4, myślę że z tych co proponujesz S4 będzie najlepszym wyborem ze względu na bardzo mocne bebechy i nie porównywalnie lepszy wyświetlacz niż w Zetce poza tym Samsung dość często daje aktualizacje w porównaniu do HTC który nie ma najlepszej opinii w tym segmencie, nie wiem jak sprawa się ma do ich topowych modeli natomiast w tańszych modelach HTC zlewa użytkowników.

Pozdrawiam

11.06.2013 17:04
3
odpowiedz
MiszczX
66
Generał

Dziękuje za odpowiedź, wlasnie sobie doczytywałem i odrzuciłem zetke, wygląda ładnie, ale jest większa i ma te przyciski już na ekranie dotykowym, co mi jakoś przeszkadzało jak koleżanka je miala w innym modelu sony'ego. HTC One wygrywa nad samsungiem w moim rankingu tylko wyglądem, ale z drugiej strony, jak już mówilem, będę miał obudowę. Dodając do tego mój uraz do HTC (bo mam teraz i nie mogę powiedzieć żebym był zadowolony), to chyba zdecyduje sie na S 4, ale z chęcią poczytalbym jeszcze jakieś informacje ;)

Forum: Jaki telefon ?