Witam
zastanawiam się nad nowym tel, gdyż w moim obecnym działa obecnie tylko gps i dzwonienie (nie zawsze) i pisanie smsów.
Potrzebuje tel do:
-słuchania muzyki przede wszystkim
-ogladania filmow
-grania w gry
- przegladania internetu (jakby miał flasha to byłoby świetnie), nie musi mieć wifi ale byłby to duży plus
nie musi mieć też gpsu - zostawię sobie obecny tel, bo jest w takim stanie, że i tak raczej nikt nie kupi
Oczywiście cena może pójść w górę nawet do 400-500zł, ale ogólnie najbardziej mi zależy, żeby tel nadawał się do słuchania muzyki, a reszta nie jest już tak ważna.
A i wolałbym raczej klasyczny choć niekoniecznie, bo boję się, że dotykowy byłbym w stanie zepsuć w 2-3 msc ;D
Nie wiem, Nokia 5800? Tylko ze to dotykowy ale ja osobiscie nie wyobrazam sobie WYGODNEGO przegladania sieci na nie dotykowym ekranie.
Przyzwyczaisz sie...
kwestia jest taka, że mój obecny tel ma pekniety ekran na polowie dlugosci wybita szybke z aparatu, do tego był kiedyś zalany i ma pęknięte niektóre wnętrzności.
Dlatego tel dotykowy interesuje mnie tylko pod warunkiem, że naprawdę będzie w dobrej cenie, a przy tym będzie miał większe możliwości niż telefony klasyczne
Za 200zł oddam dowolną używaną, sprawną, nokię: albo 5800, albo 5530, albo n81 :)
Oferta jest poważna