Witam wszystkich
Zastanawiam się nad kupnem nowego smartfona. Nie wiem jaki wybrać. Ważne, żeby cena nie przekraczała 1000zł.
Lubię samsungi i htc. Może też być sony. Chciałbym aby był dobry do multimediów, miał dobry aparat i nie mały ekran.
Z góry dzięki.
Mam xperia S i nie polecam, telefon bardzo dobry tylko ze tak klapka do bateriii grrrr
bedzie ci sie otwierala za kazdym podniesiemiem telefonu i kazdym wycagniniem telefonu z kieszeni
Jak wyjdzie Xperia Z to odrazu wymienie ta swoja Xperie S
Zastanawiałem się nad htc wildfire s. Sony xperia S jest naprawdę dobry ale drogi :(.
Powiedzcie co sądzicie o tym htc.
Przecież Wildfire S to jest zabytek. Za tysiaka można kupić sprzęt nowszy, z lepszym oprogramowaniem i hardwarem. Może Valem wpadnie i coś poradzi.
Dobry jest Sony xperia J, U lub S
Lubię samsungi i htc. Może też być sony
nie interesuje nas to co lubisz, Twoim zadaniem jest napisac kwote i do czego sprzet bedzie uzywany
i nie mały ekran.
i dlatego chcesz kupic padake - wildfire s?
Zasadnicze pytanie - potrzbujesz wejscia na karte pamieci? Bo jesli nie to xperia p bylaby najlepszym wyborem moim zdaniem. Ciagle ma wsparcie producenta, solidne wykonanie, jakosc wyswietlacza bardzo dobra i aparat tez. Wadami sa wspomniany brak slotu na karte, niewymienialna samodzielnie bateria i microsim, no ale to nawet samemu mozna przyciac.
Chyba faktycznie zdecyduję się na tą xperię P. Ma 16 gb wbudowanej pamięci, więc to mi wystarczy :)
Jak Sony to tylko Xperia S lub T. Ale zastanów się jeszcze nad Samsungiem Galaxy S II lub Iphonem 4, którego może dorwiesz nówkę za 1200 zł.
Ja bym polecił SAMSUNG GALAXY S3 mini. S2 tez jest fajny ale juz troche stary.
Jak byś nie odrzucał używek, to za 1000 z małym haczykiem można wyjąć używanego HTC one x jeszcze na rocznej gwarancji. Bije na głowę inne wymieniane tu telefony. Minus taki, ze trzeba zapolować na dobry model i zawsze jakieś ryzyko z tym związane.
LG Swift L9, kupisz nowy, za tę cenę świetny telefon, z ekranem 4,8 cala.
Ja ze swojej strony polecę http://allegro.pl/samsung-i9250-galaxy-nexus-google-16gb-bialy-gwar-i3177884223.html Mam go od pół roku i jestem bardzo zadowolony. Czysty android bez żadnych nakładek, pierwszeństwo w aktualizacjach i idealnie wpisuje się w twoje wymagania :)