Mam sprawę chciałbym kupić porządny telefon komórkowy i nie wiem na jaki się zdecydować bo jest ich multum na rynku. Ważne aby miał dobry aparat fotograficzny i przeglądarkę internetową na której działają wszystkie strony internetowe oraz połączenie z internetem przez wifi no i dobrze by było aby miał już dotykowy wyświetlacz. Może polecicie jakieś konkretne modele ewentualnie na jakich producentów mam zwracać uwagę? Aha i czy zmieszczę się w 1000 zł.
>>> wojtul
Polecasz bo to twoja aukcja.
>> dziede
Warto rozejrze sie za Samsungiem Galaxy S, czy HTC Desire. Z troche tanszych i mniejszych fajny jest HTS Wildfire S (tylko wystrzegaj sie Wildfire'a BEZ 'S', bo to szajs totalny :))
na której działają wszystkie strony internetowe oraz połączenie z internetem przez wifi no
Raczej telefony z Androidem sam moge polecić Galaxy s plus.
Iphony też świetne telefony ale mój poprzedni 3GS nie radził sobie z flashem na stronach internetowych nie wiem jak z 4 (ale on się cenowo nie mieści). Raczej Samsungi galaxy (S, S+, S2, Note) czy inne HTC.
Widlfire S to też szajs, trochę mniejszy niż wersja bez eski. Galaxy S - jedyny sensowny wybór w tych granicach, nawet za używkę. Nie pożałujesz, a jest ogromna różnica między Galaxy, a np. Wildfire
SGS Plus / HTC Desire S
ja osobiśie bym sie skłaniał ku HTC bo Sense jest jednak bardzo zacną 'nakładką' na androida, chociaż trzeba przyznać, że pożera trochę zasobów