Pytanie jak w temacie, żeby były tanie rozmowy a same konto po zasileniu powiedzmy za 50 zł było aktywne z poł roku przynajmniej, transmisja danych też by mi się przydała ale nie używam dużo (z 50 mb miesięcznie).
Dzieki z góry
Ja idę do Play bo za 50 zł przedłużają konto o 100 dni albo dowolnym doładowanie o 365 :P
Do tego (przy 50zł ->100 dni) dają 1GB necika a po zakończeniu pakietu necik dalej za free.
Do tego nie wychodzi drogo jeśli chodzi o rozmowy i esy.
To tyle. Orange omijaj szerokim łukiem!
no właśnie Playa chciałem uniknąć bo jakieś pół roku temu (nie wiem jak teraz) były problemy z zasięgiem tej sieci tam gdzie mieszkam. Teraz mam t-mobile abonament, ale dzisiaj nie mogłem znaleźć miejsca o dziwo gdzie karte sim na prepaida tej sieci kupić.
Ja mam plus nie narzekam ale i nie wiem czy ma jakies specjalne zalety nad innymi, doładowanie 5zł - 2 dni, 10zł - 7 dni, 30zł - 1 mies, 50zł - 3 mies, 100-149zł - 180 dni + 15% gratis... itd (choc sa czesto promocje ostatnio np w wekendy było +50% doładowania więcej...) . Pakiety standardowe, po zakonczeniu net dalej za free tylko predkosc spada, ale wystarczy zeby aktualizowało pogode :P Zasięg chyba największy...
pecet007 -> Play w razie czego używa sieci Orange i Plus'a - więc jak nie masz "własnego" zasięgu to przeskakujesz na którąś "wynajmowaną". I nie masz problemu. :)
Zaryzykowałem i kupiłem starter playa, efekt? zero zasięgu. -->
dodam ze orange i t-mobile na tym samym telefonie ma prawie fulla
edit: przez chwile była 1 kreska ale znikło
edit2;przełączyłem się do jakiegoś Play (plus) i jest trochę lepiej
Roczna waznosc konta jest u wszystkich... haha w plusie, t-mobile i orange jak wpiszesz kod to masz roczna waznosc konta ale wiedza o tym nieliczni :P
wpiszcie w google: rok waznosci konta nazwa operatora lub roczna waznosc konta nazwa operatora
W klucz mobile, virgin mobile i play jest to z automatu
Włącz roaming to telefon sam Ci będzie przeskakiwał na Orange i Plusa w razie potrzeby.