Na moje oko chyba GTX460 lub HD6850 powinny wystarczyc? Nie chce wydac majatku, choc dobrze bylo by gdyby gra chodzila w Full HD. Oczywiscie, nie oczekuje ultra detali, chcialbym tylko przyzwoitej jakosci.
spokojnie pograsz na gtx 460 na full. Mam ta kartę i MW3 chodzi bez problemu.
edit. test:
http://www.benchmark.pl/testy_i_recenzje/Modern_Warfare_3_-_testy_kart-4206/strona/16058.html
MW3 ma małe wymagania , jak grałem w ta gre na "full detalach" na sprzecie który mam w sygnaturce.
Napisz jaką masz resztę sprzętu, szczególnie zasilacz i ile chcesz na tą kartę przeznaczyć.
Test, ktory podeslal danzer8 wszystko wyjasnia, poniewaz nie mam w zasadzie zamiaru grac w nic wiecej niz MW3 (nie jestem jakims wielkim fanem gier). W tej chwili mam GF 8400GS, ktora spokojnie wystarcza mi, aby zagrac z kuplem czasami w UT :) Chcielismy jednak, tak jak pisalem w innym watku, zagrac w cos nowszego i wybor padl na MW3. Chce wydac jak najmniej, ale z zalozeniem, ze gram Full HD w znosnej jakosci, poniewaz jesli juz mam grac to musze miec pewien komfort. Z tego co widze w tescie, to do tej gry GTS 450 w zupelnosci powinien wystarczyc. Nawet nie wiem czy ma sens inwestowac w cos wiecej. Pozostaly sprzet to i3 2105, 8GB 1333, Tagan 600W, wiec tutaj chyba nie powinno byc problemu.