Witam a więc tak mam 14 lat :)
I dziś jak wiecie był dzień dziecka.
Tata dał mi dziś 100 zł :)
I ten powiedział ,że jak uzbieram 800 zł to dołoży mi do PS4 :)
I tu problem jak zarobić ?
Narazie mam 150 zł od babci dostane około 50 zł to 200 zł.
Tata powiedział ,że gdy powyrywam trawe między kostką dostane 50 zł to by było 250 zł.Zamierzam sprzedać gry na PS3 6 gier za 200 zł to juź 450 zł.
I ten kompa starego + monitor 19'cal za 130 zł to by było 580 zł. No i jeszcze Bakugany za 50 zł. (Bakugany nie licze)
A no i jeszcze mam 20 zł to by było 600 zł.
Tylko jak zarobić te 200 zł. ???
Z góry dziękować za odpowiedzi :)
Ulotki albo dostawca jedzenia, jeżeli masz kartę motorowerową. 200 zł na ulotkach w miesiąc spokojnie zarobisz, w zależności od tego ile masz czasu wolnego.
A i dodam ,że mieszkam na wsi XD a do miasta mam około 10 km :)
Ps.Bakugany to takie zabawki a dlaczego 50 zł bo mam ich około 50 a goście sprzedają 25 bakuganów za 60 zł :)
Polecam subskrypcje sms.
A i będe mył auto taty i mamy za 40 zł tp już 640 zł a jak uzbierać 160 zł ?
Cały klub robi łup, łup, łup.
Już ci pisałem. Szczegółów mi się nie chce omawiać, poczytaj sobie na zarabiam.com - tam jest dużo poradników.
Zrób tacie niezły prezent na Dzień Ojca, to wtedy coś dołoży :)
A inne pomysły? Lato idzie więc masz zarobek na zbieraniu truskawek, wiśni, czereśni, porzeczek, malin, jagód.
Bez problemu uzbierasz to 160 zł.
PS: A za co będziesz kupował gry?
oz kurna, na wsi mieszka i ojciec mu placi z wyrywanie trawki z kostki, tez bym ci zaplacil - kopa w dupe za lenistwo.
Sezon w pelni a ten gamon nie potrafi isc na zarobek, pielenie, zbieranie owocow itp. Dobrzy pracownicy w ten sposob 3k na miesiac wyciagaja. NAawet taki len jak ty w dzien powiniene zarobic 50 PLNow na zrywaniu truskawek tudziez wisni.