krotka pilka - 17latek potrzebuje zarobic 400 zlotych do konca lipca, jak, gdzie, czego szukac?
zapomnialem dodac - male miasteczko, wiec ulotki i tego typu 'wielkomiejskie' rzeczy odpadaja
Zbieranie owoców/warzyw w okolicy? Ogólnie praca na wsi. Często w okresie wakacyjnym "Zatrudniają" kogoś do pomocy
Pomocnik murarza?
Na pewno nie w Cenedze.
[6]
Zapytaj Rockalone2k
A na serio. W ostatni weekend pod wieczór po pięć godzin przez 2 dni zarobiłem 500 zł. Zrobiłem Parking po 5 zł za całość w trakcie obchodzenia dni mojego miasta ;) !
zglos sie do cenegi, na rozmowie kwalifikacyjnej jako nagrode za dobra prace popros o 2 egzemplarze maxa payne'a na ps3, sprzedaj je potem na allegro
to naprawde proste jak ma sie mozg
zrywaj czereśnie, ja zarobiłem juz na tym stowe, w kilka dni :) ciężka robota, ale finalnie sie opłaci
[10]
Jakbyś używał tego mózgu, to byś pomyślał, ze za 2 miesiące nie sprzeda 1x kopii MP3 za 200zł...
no to zarobi 300, a ty dalej bedziesz biednym ekspertem od kariery zawodowej z internetu :D
[14]
I straci miesiąc czasu. Widać tobie nie zależy czy zarobisz więcej czy mniej
ja zarabiam wyłącznie więcej, ale tylko dlatego, że kiedyś pracowałem za darmo
Face Shit---> czyżby wielkopolska? Jesli tak to wiem gdzie mieszkasz zdzierco :/
Powiedzcie mi czy stawka 10 zł za godzinę to dobra stawka czy nie, bo robię u takich znajomych za 10 zł za godzinę i po 10h dziennie,(przywieź to zawieź tamto, zrób zaprawy, taka praca pomocnika itp.) Praca tylko na okres wakacyjny.
10zł to dobra stawka ale ja osobiście na Twoim miejscu poszukałbym czegoś co mnie interesuje zamiast pracować tak jak opisujesz.
[21] no mi tam odpowiada bo ciężko się nie narobię. Podkreślam że praca tylko na okres wakacyjny, ale nawet w ciągu roku szkolnego też u nich robiłem jak były jakieś dłuższe przerwy po kilka dni.
Wszystko zależy od podejścia - doświadczenie warto zbierać zawsze - przyda się przy szukaniu pierwszej (i ewentualnie drugiej) poważnej pracy. Takiej pracy pomocnika, którą opisałeś do CV nie wpiszesz (no chyba, że będziesz szukał pracy na jakiejś budowie - nie wiem gdzie to się może przydać).
matmafan - dla porównania podpowiem, że w McDonaldzie dostaje się jakieś 7zł/h, jako kelner ok. 6zł/h ;)
Tuminure - hello, żyjemy w Polsce :D
Limbo92 - Ślesin ? U kogo byłeś ? U tego co brał po 15 czy po 5 ?