Jest weekend, to jakby moglo zabraknac moich 19 tematow o Anglii! :D
Wiem co sobie myslicie, pojechal wiesniak i wysyla monitor a na miejscu tansze, nic z tych rzeczy. Monitor dostalem w prezencie, jest dla mnie wazna rzecza (czlowiek ktory mi go sprezentowal juz nie zyje) i po prostu nie sprzedam go nigdy i chcialbym miec przy sobie, tym bardziej, ze to dobry sprzet.
Dodatkowo juz go nie produkuja, uzywany w Polsce kosztuje 400 zl a w Anglii ponad 2x wiecej (nie wiem dlaczego).
Wracajac do tematu - jak wyslac take cos z Polski do Anglii, najlepiej d2d (w Polsce niekoniecznie, ale tutaj wolalbym pod drzwi dostac) i sie nie splukac za bardzo? Oczywiscie chcialbym taka pake ubezpieczyc powiedzmy na 1000 zl.
Jakby byla to jakas paczka do 30 kg powiedzmy, to moglbym do tego dorzucic pc od razu.
Ktos ma jakies doswiadczenia w tej materii? Podobno polskimi busami mozna tanio, ale nie sadze, zeby bylo bezpiecznie.
Znalazlem opcje na www.kurjerzy.pl za 200 zl z ubezpieczeniem i d2d, ale do 10 kg a boje sie ze nie wyrobie sie wagowo z podstawka i zabezpieczeniami.
Jakies pomysly?
Pojechałeś tam internet w monitorze przeglądać , czy pracować na emerytury poddanych Jej Królewskiej Mości? Ech ci emigranci!
gehenna, dzieki! Tego mi bylo trzeba! :)
mirencjum, milo Cie widziec znow.
mirencjum - tu każdy pracuje na swoją emeryturę. Znacznie pewniejszą, wyższą, co lepsze przy kilkukrotnie mniejszych składkach na ubezpiecznie.