Cześć mam pokój i jakby to powiedzieć strasznie w nim pusto nic kolorowego itp niedługo będę miał drugi monitor jeszcze i chce jakoś fajnie to ustawić mam sporo gier na ok to jakoś będzie 140 te które widać przy monitorze to ostatnie które ogrywałem ps 4 leży w innym pokoju jakoś może diodami zielonymi popklejam piszcie pomysły :P
Najpierw to zainwestuj w słownik ortograficzny i naucz się podstaw interpunkcji.
gdzie jest tyle błędów? jak co to przepraszam piszę szybko z telefonu :)
... te które widać przy monitorze...
Przy monitorze nic nie widac. Na tym zdjeciu w ogole malo co widac.
Zacznij od wyrzucenia wszystkiego i zainwestowania w nowe mlodziezowe meble, sofe dwuosobowa z funkcja spania, nowe tapety lub sensowne malowanie. Pokoj troche z dupy, bo widac, ze maly. Jezeli chcesz zostawic to lozko, to ustaw je wzdluz pod oknem. Zyskasz wtedy kawalek sciany przy drzwiach na ewentualny regal na gry.
Wyrzuc to cos kolo szafy, dosun ja do sciany rogowej przy drzwiach, wtedy na przeciwleglej scianie do drzwi bedziesz mial wiecej miejsca na jakies konkretne biurko dla gracza. Wtedy moze zmiescisz tam dwa monitory.
... na malowanie narazie mnie niezbyt stać...
Nie masz kasy na malowanie, to zapomnij o meblowaniu. Niestety... Malownie to podstawa przy meblowaniu.
na malowanie narazie mnie niezbyt stać bo aktualnie remontuję 2 pokoje i chcę ten jakoś urzadzić no wiecie ledy jakieś
jakiś regał gdzieś postawić jakoś przemeblówkę itp
Biurko jest spok nie chodzi o mAlowanie wole dozbierac na tapeto takie post apokaLiptyczne i jakis porzondne krzeslo regal jakis szafy na razie przesowac nie będę bo strasznie ciedzka regal okolo 2 metry cnie
JA jebe ludzie ogar teraz jestem na pc już bo wam żaDEN błąd nigdy nie wyszedł JPRD ogar a wgl wypierdalam z tego hujowego forum jedynie jedna osoba mi jako tako pomogła