jak w temacie chcę posprzedawać gry na allegro ale nie umiem. Tzn. potrafię zrobić zdjęcia i wystawić towar ale nie wiem gdzie wpłacić pieniądze za wystawiony towar. Jak i gdzie się to płaci.
Zapłać dopiero, gdy upomną się o to w mailu. Będziesz mógł to zrobić np. przelewem internetowym.
moje allegro > moje Konto > rachunki > bieżące saldo i wpłata
Ale jeżeli nie przekroczysz kwoty 10 zł nie musisz płacić, nie będą się upominali.
Chodzi o opłaty allegro za wystawienie przedmiotu? W "moje allegro" i zakładce "Moje konto" masz coś takiego jak "Bieżące saldo i wpłata" - tam możesz wydrukować formularz przelewu który można zrealizować w dowolnym banku. Najlepiej poproś osobe dorosłą o pomoc, zapewne będziesz miał jeszcze parę pytań odnośnie wysyłki pocztą.
tzn. jak nie przekroczę ceny za wystawinie tak?
Kiedyś upominali się dopiero po przekroczeniu 10 zł długu. Raczej nie powinno nic się zmienić.
Kiedy jesteś w zakładce bieżące saldo i wpłata masz na czerwono Saldo bieżące: -[jakaś kwota] jeżeli to saldo nie przekracza 10 zł nie upominają się o nic. :)
OK. Dziękuję za pomoc i ostatnie pytanie z innej beczki. Jak zacznę grać w uncharted 3 to nie przegapie/ nie zrozumię czegoś z wcześniejszych części?
nvm