Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Jak rzucić palenie raz na zawsze ?

21.12.2014 09:32
szympek1818
1
szympek1818
56
Generał

Jak rzucić palenie raz na zawsze ?

Witam potrzebuje pomocy chciałbym rzucić palenie sposobem naturalnym tzn: bez tabletek bądź naklejek pale już 3 Lata z tego co sprawdzałem jestem nałogowym palaczem w nocy wstaje po trzy razy żeby zajarać a jak ostatnio przeliczałem to w ciągu miesiąca na papierosy wydam tyle że mógłbym sobie kupić trzy jakieś zarąbiste gierki zamiast fajek. Mój rekord bez fajki to 7 godzin xd a potem to oszaleć można normalnie :( czy macie jakieś sposoby na (nie palenie ) ? a może jakimś sposobem rzuciliście to świństwo poradźcie coś wielkie dzięki pozdrawiam.

21.12.2014 09:34
Lateralus
2
odpowiedz
Lateralus
144
Last Of The Wilds

Mój rekord bez fajki to 7 godzin xd a potem to oszaleć można normalnie :(

Jesteś za słaby, nie rzucisz.

21.12.2014 09:46
wysiak
3
odpowiedz
wysiak
95
tafata tofka

Witam potrzebuje pomocy chciałbym rzucić palenie sposobem naturalnym tzn: bez tabletek bądź naklejek
Nie bardzo rozumiem, oczekujesz w takim razie jakichs sposobow typu "przy pelni ksiezyca pojdz na rozstaje, wypij tam wywar z kopru oraz cebuli i odtancz kujawiaka, po tym juz nigdy nie bedzie ci sie chcialo palic"? Sposob na "naturalne" rzucenie palenia jest jeden - trzeba przestac palic, i wytrzymac ten pierwszy miesiac, kiedy jest sie ciagle wnerwionym - pozniej uzaleznienie fizyczne mija, a organizm wraca do normy. Tabletki, gumy i plastry nikotynowe sa wlasnie po to, zeby zniwelowac fizyczne objawy 'glodu' nikotynowego w czasie tego pierwszego miesiaca.

21.12.2014 10:02
Mutant z Krainy OZ
4
odpowiedz
Mutant z Krainy OZ
261
Farben

Naturalny sposób? Połam sobie palce obu dłoni, nie będziesz miał jak palić i ci przejdzie. Jak nie masz silnej woli to bez wspomagaczy nic nie uzyskasz, a nawet z nimi będziesz miał problem.

Forum: Jak rzucić palenie raz na zawsze ?