witam chce przytyc z 5 kg i sie zastanawiam czy odzywke kupic mass xxl i zjesc cala paczke 1000g naprzyklad w jeden dzien to ile bym przytyl na nastepny?
Rownie dobrze mozesz wypic 5 litrow wody, bedziesz 5 kilo ciezszy. Przez jakis czas.
to jak mam przytyc? Od 3 lat przytylem 8 kg ale teraz juz nic sie nie rusza od dluzszego czasu a chce jeszcze z 5
Dieta wysokokaloryczna + odżywki dadzą radę
Rzućcie palenie? A jak nie palicie to zacznijcie i później rzućcie :D.
Zacznij jeść hamburgery i inne śmieci.
Jeść? Nigdy nie mogłem zrozumieć takich problemów, sam muszę bardzo się pilnować żeby NIE przytyć, wystarcza mi trochę słodyczy i kilka imprez i wskazówka na wadze przesuwa się w górę jak szalona...
Dieta i siłownia. A z tego co napisałeś, to na razie bardzo dużo czytać, żeby mieć jakiekolwiek pojęcie o temacie.
Ja mam podobny problem jeść nie lubie a praktycznie ciągle w ruchu jestem :/ 180 cm 70kg 24 lata
sie zastanawiam czy odzywke kupic mass xxl i zjesc cala paczke 1000g naprzyklad w jeden dzien to ile bym przytyl na nastepny
w szpitalu by ci płukanie żołądka zafundowali i bys srał pod siebie jak niemowlak
skąd ludzie biorą takie pomysły?
[17] Jak można nie lubić jeść? :O Podają Ci tylko mokry żwir do jedzenia, czy jak?
Po prostu bardzo wybredny jestem no i zywie się na własną reke bary, dziewczyna coś tam pichci trochę po studencku to nie to co u mamusi ;)