Jeszcze napisz, ze ci sie direct connect zepsul to podroz do 2001 bedzie kompletna :)
ktoś tego jeszcze używa? 0_o
Jeszcze napisz, ze ci sie direct connect zepsul to podroz do 2001 bedzie kompletna :)
To był pionierskie czasy Panowie!
Łezka się w oku kręci...
To Kaaza jeszcze funkcjonuje ???
o jaaa ales mi przypomnial teraz... Kazaaaaaa ile potem musialem kompa czyscic z tego syfu...
kazaa to bylo cos - ile bonusow sie dostawalo przy sciaganiu jednej mp3jki :D
az lezka w oku sie kreci
Kaazą to jeszcze na modemie się ciorało mp3 i inne fajne rzeczy... :P Parę mb a ściągało się wieki.
Był jeszcze taki pochodny program Imesh, po tym shitcie musiałem formatować dysk... stare czasy :)
DC++ jest popularne do dzisiaj. Hubów są setki, użyszkodników spokojnie kilkadziesiąt tysięcy.
Kaaza to obok emule najgorszy syf od kilku lat już.
Większość plików zawirusowana, ale specjalnie spreparowane fejki przez właścicieli praw autorskich.
w zyciu bym nie przypuszczal, ze to jeszcze istnieje =]
zaraz jeszcze soulseek wyjdzie
Albo audiogalaxy... nie było lepszego programu do ściągania muzyki.
tu masz wszelaka pomoc
http://www.archaios.pl/?gclid=CNTbl92HmakCFQYj3godXUQ0vQ
oczywiście zakładam ze nie masz gwarancji. jeśli się mylę to do serwisu tu jak widzisz ie pomogą
Nie było nic lepszego niż Napster dopóki się nie zeszmacił i nie poleciał na hajs!
Od soulseeka wara! :3
Pozdrowienia dla meksykańskich faggottów z kanału Psytrance. ]:>
Backside >>> Polecam slsk. Zdziwiłbyś ie jak przepastne zbiory można tam znaleźć i nigdzie indziej nie spotykane. ;]
Taa,kaaza pełna spywarów i innych gówien...
O maj gad kaaza xD Pamiętam jak chciałem sobie ściągnąć GTA III. Ściągało się chyba 2 tygodnie, żeby przy uruchomieniu wywalić prośbę o płytę, której nie miałem. No i dziecko niewiedzące co to crack wkurzyło się i usunęło grę z dysku xD
Ja do dziś korzystam z hubów DC.
A kazaa, emule, bearshare to kawał historii internetu.
Kaaza to obok emule najgorszy syf od kilku lat już.
Chyba zartujesz?? Emule?? Takie perełki czasami można znaleźć. A jaką masz alternatywe? Torrenty są spoko, ale dużo rzeczy tam nie ma.
Ja korzystam głównie Torrenty + Emule, a do poslkich wykonawców myzcznych forum ... pewnie duzo osob wie jakie :)
Pewnie te na Pe z literką E w środku i Be na końcu
Mi starczy tylko rapvision. Jak chce czegoś innego to google
[23] -> Potwierdzam, z dwa lata temu znalazłem tam Europę 1400: The Guild, a na torentach nie ugościłem tej giery do dziś(szukam, bo usunąłem).
Ciekawe czy ktoś pamięta Win MX. Ech ten czarno-zielono-czerwony interferjs. Modlenie się by mp3 w 3/4 postępu ściągania nie zrobiła się "czerwona".
A co jest nie tak z soulseekiem?
nie mam pojecia jak teraz wyglada, przestalem uzywac piec lat temu =]