Witam, Była taka sytuacja ze sprzedałem pewną rzecz na allegro (był to skin do cs) i taki koleś wysłał mi przelew na paypal i ja mu dałem tego skina ile takie pieniądze jeszcze mogą iść jeśli to była faktura a wysłał mi to 20.06.2015 a jest 23.06.2015
^ Mylisz pojecia. Jak wysylasz cos komus na PayPala, to kasa dochodzi od razu. On nie pyta o wlasne przelewy.
Przelew z Paypala(1 osoby) do Paypala(2 osoby) dochodzi natychmiast.
Przelew z banku(twój) do Paypala w zależności czy jest to "Dodanie środków" wtedy 2-3 dni robocze, lub "Doładuj konto błyskawicznie" wtedy parę minut.
Natomiast jeżeli to co piszesz to prawda to myślę że koleś Cię oszukał i straciłeś skin, a kasy nie zobaczysz. Bo jeżeli by Ci wysłał pieniądze ze swojego paypala to by doszły natychmiast. A on ze swojego konta bankowego nie może Ci wysłać pieniędzy na twojego paypala ponieważ żeby taki przelew wykonać dane konta bankowego muszą się pokrywać z danymi na paypalu.
Lol przeciez facet cie oszukal, jak w poscie [5] trzeba miec podpiete i zweryfikowane konto bankowe do paypala zeby przelac i wyplacac kase.
Ale czemu ja sie dziwie przeciez 99% tych wszystkich wymian kont steam,cs,lol czy huj wie co tam jeszcze to gimby oszukujace sie nawzajem dla 5zl.