Grę już przeszedłem dawno, i teraz sobie odświeżam misje, ale chce je przechodzić na inny sposób niż robiłem to za pierwszym podejściem. Za pierwszym razem podmieniałem pistolet w garderobie, a potem czekałem aż drugi cel (polityk) zejdzie na dół i detonowałem wtedy ładunki, które wcześniej podłożyłem. Mój problem polega na tym, że nie mogę wymyślić drugiego sposobu na zabójstwo polityka. Z aktorem sobie poradziłem, jednak nie mam pomysłu co zrobić z tym politykiem. Patrzyłem na różne solucje i filmiki na YouTube i za każdym razem zabójstwo polityka wygląda tak samo, jak ja robiłem za pierwszym razem. Jeśli komuś udało się coś wykombinować w sprawie tego polityka, to będę wdzięczny.
PS. Oczywiście liczę na cichy sposób rozprawienia się z politykiem, bo ten poziom (jak wszystkie inne zresztą) chcę ukończyć na "Silent Assassin".
Możesz spróbować zastrzelić go po cichu z któregoś balkonu. Być może uda się bez zostania zauważonym...
Też o tym myślałem, tylko problem w tym że ja chcę zrobić to tak, żeby nikt się nie pokapował że coś się dzieje. Mam problem tylko z tym politykiem, ponieważ prawie cały czas przesiaduje on w tej loży, a nikt oprócz jego prywatnych ochroniarzy nie ma tam dostępu. Męczę się z tą misją prawie 2h i nic nie mogę wykombinować. Zresztą z tego co się orientuje, to on w tej loży nie siedzi sam, i czasami któryś z ochroniarzy tam wchodzi (chociaż mogę się mylić, zresztą za chwile sprawdzę).
Przecież on stamtąd wcale nie wychodzi, a zawsze jest z nim dwóch ochroniarzy i dwóch kolejnych przy drzwiach na zewnątrz.
Możesz ewentualnie sprawdzić, co zacznie on robić po zabiciu tego aktorzyny na scenie poprzez podłożenie pistoletu. Może standardowo wbiegnie, zobaczy, że tamten jest trupem i pójdzie w jakieś inne miejsce :3 Takie luźne domysły...
Dobrym motywem była możliwość przebrania się za aktora i całą scenke zrobić tak jak miała być. Niestety zawsze po strzeleniu w kolesia na środku sceny (nie ważne czy naprawde sie go zabijało) i tak podejrzenie wzrastało po chwili. Szkoda.
Co do wątku, może sniperką go rozwalić z poziomu sceny mniej wiecej.