Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Harry Potter i Więzień Azkabanu

13.07.2013 15:35
1
Garrus12
37
Pretorianin

Harry Potter i Więzień Azkabanu

Chciałem się was zapytać czy nie wiecie może gdzie są pozostałe karty kolekcjonerskie których nie mam , są to :
-Eargit Paskudny
-Smok czarny hebrydzki
-Wielka purpurowa ropucha
- i Harrego ale on to chyba karta ta którą Fred i George dadzą jak się wszystkie zbierze
-Oraz wszystkich kart premiowych

wiem ze to pytanie było zadawane dużo razy ale proszę o pomoc :)

13.07.2013 15:40
bogi1
2
odpowiedz
bogi1
128
The Best in the World

Karty premiowane zdobywa się chyba w komnacie fasolek z tego co pamiętam po zaliczeniu zadania i zebraniu wszystkich tarcz podczas tych zadań

Eargit Paskudny jest do znalezienia w tym zadaniu, w którym zjeżdża się po tych lodowych zjeżdżalniach

13.07.2013 15:42
3
odpowiedz
Garrus12
37
Pretorianin

serio??? w każdym zadaniu i egzaminie zebrałem wszystkie tarcze ale spróbuje jeszcze raz w komnacie fasolek

13.07.2013 15:45
bogi1
4
odpowiedz
bogi1
128
The Best in the World

Nie pamiętam dokładnie być może mi się coś pomyliło i do komnaty fasolek udajemy się także po zebraniu pozostałych kart.

Ten smok chyba w zadaniu Hermiony tym początkowym

13.07.2013 15:54
5
odpowiedz
Garrus12
37
Pretorianin

sprawdzałem i nie mogę już iść do komnaty , ale skoro po karty premiowe idzie się po zebraniu pozostałych to nie wiecie może gdzie są te trzy które wypisałem ? :)

PS:Właśnie znalazłem Kartę purpurowej ropuchy :)

13.07.2013 19:07
6
odpowiedz
Garrus12
37
Pretorianin

a jeśli chodzi o kartę Eargita w zadaniu Glacius to jej tam nie ma , możliwe że to ja nie widzę lecz nie sądzę , obejrzę jeszcze kilka filmików i się upewnię

Okej jednak był , na samym początku za flagą :) teraz został tylko ten smok

13.07.2013 20:13
bogi1
7
odpowiedz
bogi1
128
The Best in the World

Smok jest na pewno w zadaniu Hermiony gdzieś. Zauważ, że karty poukładane są tematycznie. Wampiry dostajemy w pierwszym zadaniu Rona, smoki w zadaniu z transmutacji a Gobliny w zadaniu glacius. Co do ropuchy to albo można ją kupić u Freda i George'a albo znaleźć na terenie Hogwartu. Poszukaj na błoniach w różnych skrytkach

14.07.2013 09:02
8
odpowiedz
Garrus12
37
Pretorianin

w poprzednim poście napisałem ze ropuchę znalazłem , a zadanie Hermiony wykonałem też druigi raz ale to co mówisz wydaje się logiczne więc spróbuje jeszcze raz :D

15.07.2013 07:46
9
odpowiedz
Garrus12
37
Pretorianin

udało się , Smok był w zadaniu Draconifors Lapifors , i przyznam ze wyzwanie zbierania najlepszych kart(bonusowy pokój) bardziej podobał mi się w 2 części

Forum: Harry Potter i Więzień Azkabanu