Witam od pewnego czasu gram w jakże słaba graficznie i monotonną gre MMORPG jaką jest... Metin2. Grałem głównie na serwerach prywatych, właśnie sobie uciełem drzemkę i obudziłem się z myślą że wróce na serwer globalny... jednak to raczej była zła myśl. przywlokło mnie tutaj po porade w co Ciekawego można pograc? z gier mmorpg.
1. darmowe i najlepiej z is tylko raz na jakiś czas jak na metin2 wydalem przez 3 lata gry moze z 30zł
2. aby nowy gracz dał rade coś tam osiągnać bez grania po 30godzin na dobe
3. mapa aby nie byla wielka tak jak w niektorych mmorpg widzialem ze aby dojsc do 2 miasta porozmawiac z jakas tam kobieta trzeba isc 20 minut
4. Może czyjaś pomoc na poczatek przez TS lub w grze?
5. Fajnie by było aby gra była PL lub cos po angielsku ale naprawde warte tego aby się troche wysilić na tłumaczenie.
Nie krytykujcie czekam na pytania jeżeli takowe macie oraz propozycje gier.
aha.... dzieki za wszsytkie rady... tyle tego ze nie wiem co wybrac jako pierwsze ;)
Aion?
2. 30 godzin na dobę....? Doba ma 24h no ale ok...
3. Czym większa mapa tym lepiej w grze MMORPG
Aion
2. nie wyczułeś tej subtelnej nutki ironi w tych 30godzinach na dobe? ;> przeciez wiem ile ma doba godizn :D
3. dla Ciebie moze tak ale dla mnie troche zbyt nudne.
co do Aiona zainstalowalem wbilem chyba z 8 lvl ale czytałem opinie ze głownie nastawiono na gre w party czego osobiscie nie lubie i ze ciezko jest kogos znalesc do tego party... wiec odinstalowałem ^^ może jakieś inne propozycje? ;>
- całkowicie darmowe
- mapa jest wielka, ale nei trzbea chodzić po całym świecie
- gra w całości po polsku i grają sami polacy
- niesamowity klimat
- trochę może być lipa z grafiką jak ktoś nieprzyzwyczajony :P