Czytałem sobie ostatnio o Mass Effect 3, które ma się pojawić w marcu 2012 i Stalkerze 2, który również planowany jest na 2012. Zastanawia mnie jakie jeszcze mocne gry będą wydane w przyszłym, a może nawet 2013 lub 2014 roku. Niekoniecznie kontynuacje. Kto zna jeszcze jakieś inne zapowiedziane premiery, no może poza Wiedźminem 3 bo to wiadomo :)
Premiery są ryzykowne. Producent chętniej właduje cięzkie miliony w kolejne CoD czy innego Battlefielda niż w nowa marke. Tak więc raczej kontynuacje.
Ja na nic szczególnie nie czekam. Jestem ciekaw co wyjdzie z nowego X-Coma.
O! Na Warcrafta IV czekam! Pewnie wyjdzie jak już będę na emeryturze. :D
BioShock Infinite, Hitman Absolution, Tomb Raider. Pewnie coś się jeszcze znajdzie na przyszły rok.
Poszukaj.
no może poza Wiedźminem 3 bo to wiadomo :)
Nie, nie wiadomo. CD Projekt dużo gadał o kontynuacji i różnych duperelach, ale nie przypominam sobie by oficjalnie ogłoszono, że W3 jest w produkcji i ew. datę premiery (Nawet taką przybliżoną, gdzie podany jest tylko konkretny rok). A co do premier to poszukaj sobie, a nie kogoś szukasz.
A co do gier, lub ich kontynuacji na najbliższe lata to praktycznie pewne jest, że będą to: Fifa, PES, CoD i zapewne Battlefield (Chodź twórcy stawiają na jakość, a nie na czas w jakim mają się wyrobić by zrobić dany tytuł).
Diablo III, Dishonored, Far Cry 3, Bioshock: Infinite, Hitman: Absolution, Max Payne 3, Tomb Raider, Mass Effect 3, Halo 4, Darksiders 2, Metro: Last Light, Starhawk, Aliens: Colonial Marines, Borderlands 2, Brothers is Arms: Furious 4, Counter Strike: Global Offensive,
Oraz zapewne: Assassin's Creed 3, Medal of Honor 2, Call of Duty: Black Ops 2, Dead Space 3