Witam. W trailerze nadchodzącego gamescomu, który odbędzie się już w sierpniu, możemy obejrzeć momenty z trailera GTA V!
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=DHZY4hefaJk
Jak uważacie? Rockstar ujawni szczegóły związane z grą? Nic tylko trzymać kciuki.
Zaraz się zlecą "fani".
[3] Wyjątkowo się z tobą zgodzę.
będzie jedno i to samo pytanie "czy wyjdzie na PC?"
Ja bym raczej powiedział "kiedy wyjdzie gta v".
I zaraz znowu będzie się pojawiać 50 wątków o GTA 5, z czego ponad połowa to będzie jedno i to samo pytanie "czy wyjdzie na PC?"
... a jak wyjdzie to "Czy pójdzie?"
Narmo poczekaj, aż gra wyjdzie do sprzedaży. Już widzę ten spam "Czy gtaV pójdzie na moim komputerze?".
K4RO8 wyprzedziłeś mnie ;>
Wyjdzie, nie wyjdzie... dla Grand Theft Auto to ja mogę nawet specjalnie konsolę kupić :) Ważne, że (wreszcie) pojawią się nowe informacje.
@down
Nie. San Andreas był beznadziejny. GTA 3 i Vice City FTW.
PC NIKOGO
GTA V wyjdzie ale żeby zachowało nigusowy klimat z GtA sA.
pvt Kuba - niestety, ale raczej tak będzie... Wolałbym klimat Vice city. Ach ile bym dał za powrót tych klimatów.
I to jest właśnie największa wada serii GTA - stado dzieci z podstawówki i gimbusów zalewających internet masą głupich komentarzy i pytań typu: "pójdzie mi na tym kompie", "kiedy wychodzi gta"
[4] Będzie jeszcze "Czemu mi gta tnie na moim kompie, przecież jest dobry, mam kartę 1giga (nieważne, że karta jest pokroju 9500gt) i 4 giga ram! No gier nie umieją robić, że tnie!"
Nikuu - Chyba śmierdzi
A ja z chęcią zobaczę jak najpierw zapowiedzą only PS3 i X360, konsolowcy(a dokładniej fanboye) będą docinać, że nie ma na PC, a później znów(tak jak w przypadku GTAIV) powiem "a nie mówiłem" jak nagle się okaże, że GTA V wyjdzie na PC. Oczywiście nie bylo by tego gdyby ludzie zrozumieli, że każda platforma jest dobra do gier i PC i PS3 i X360 itd. no może, po za WII, ale to też ma swoich zwolenników.
Sprytna zagrywka twórców trailera. Dali urywek trailera żeby ludzie myśleli, że coś z V będzie. Tyle, że to bardzo wątpliwe. R* może wyjechać z czymś nagle, nawet dzień przed GS. Dzień po też możliwy. Tak czy siak we wakacje coś nowego będzie.
Uwielbiam GTA. Jednak z przykrością muszę stwierdzić, że większość fanów tej serii to totalni idioci.
że większość fanów tej serii to totalni idioci.
To jedna z przyczyn,przez które już nie lubię tej serii.Nie można z nikim normalnie pogadać o tej grze,tylko fanboystwo (w 70-80 %).
Czy tylko ja zauważyłem, że gimbusy i dzieci zdecydowanie wolą GTA SA a ci, hmmm, prawdziwy fani Vice City lub GTA 3? Wiadomo jak ich rozróżnić.
Ja za to poza Vice City uwielbiam GTA 4 a zwłaszcza genialne dodatki. Naprawdę pomysł z zrobieniem GTA w klimacie ganków motocyklowych to był strzał w dziesiątkę.
Nawet redaktorzy serwisów myślą, że gra wyjdzie w tym roku, debilizm, stawiam na koniec przyszłego roku.
Jak będzie w klimatach Vice City - jestem ciekawy co z tego będzie.
Jeśli nie - szkoda, może kiedyś kupię.
SA też było fajne, przekonałem się do tej części dopiero za 2-3 podejściem. Ale fakt, VC to król GTA i na pohybel gówniarzom-fanboyom.
upik
dla mnie to całe San Andreas było przekombinowane.. Co nie znaczy , że gówniane. Pograłem , ale nigdy nie byłem zmotywowany , żeby przejść grę w całości. Nudziła mi się tak w połowie , za to Vice City przeszedłem całe , to samo z trójką. Szkoda , że nie mam lepszego PC , bo już bym grał w Vice City na silniku Rage. Co do Rage. GTA 4 było genialne , mój ulubiony tytuł ever!
taa , grywało się. Każdą część ograłem na PC ;)
Wiecie, co to ku*wa znaczy ironia pieprzonego losu? Otoz.
Mieszkam pare kilometrow od Kolonii w Niemczech, caly rok spedzam w Niemczech, ale kiedy odbywaja sie targi i potrzebuje max 2 do 3 godzin zeby byc na miejscu... Jestem na wakacjach w Polsce! (Nie mowie, ze sie nie ciesze ale, no bez jaj taka ironia?)