O tej samej porze na Polsacie pierwsza część Obcego, ale widziałem już parę razy i dzisiaj stawiam na Gran Torino, którego nie widziałem. Niemniej jednak, kto nie oglądał Ósmego pasażera, ten powinien to zrobić. Film z Eastwoodem podobno dobry, mam nadzieję, że się nie zawiodę.
Clint jako Kowalski w tym filmie daje popis. Jeżeli obcego już widziałeś to dobrze robisz wybierając Gran Torino.
Mutant - ostatnimi czasy, kierując się głosami ludu, nie zawiodłem się jeśli chodzi o filmy. Mam nadzieję, że tym razem będzie tak samo. :D
Przed Gran Torino będzie jeszcze Dorwać Smarta. Również fajny :)
Dobry film a szczególnie utkwił mi w pamięci kawał jak to meksykaniec, żyd i czarnuch wchodzą do baru... ;d
Obejrzałem i muszę przyznać, że FANTASTYCZNY film. Nie liczyłem nawet, że aż tak mi się spodoba, bardzo dobrze wykreowani bohaterowie i w ogóle nie nudzi - akcji może nie ma wiele, ale właściwie cały czas coś ciekawego się dzieje na ekranie. Przemiana Walta świetnie wykonana, no i końcówka, której się nie spodziewałem (może ze dwie minuty wcześniej o tym pomyślałem). Nie mam pojęcia, czemu ten film nie otrzymał żadnego Oscara, naprawdę.
Dzisiaj o 20:00 na TVN7 Wyspa Michaela Baya, pamiętam, że kiedyś widziałem kawałek, ale całego nigdy nie obejrzałem.
A Gran Torino, napiszę to znowu - fantastyczny. Muszę obejrzeć po raz kolejny!
Dzisiaj o 20:00 na TVN7 Wyspa Michaela Baya, pamiętam, że kiedyś widziałem kawałek, ale całego nigdy nie obejrzałem.
Wyspa jest jeszcze lepszym filmem od Gran Torino moim zdaniem, ale to może dlatego, że uwielbiam dobry film s-f.
Przeciez wszyscy wiedza, ze stanson jest wiekszym szeryfem i twardzielem, co tam jakis knypek eastwood
stanson będzie niepocieszony, bo Eastwood jest zainteresowany zrobieniem superprodukcji na podstawie jego wątków. Motyw przewodni - łamanie wioseł.
za hatak.pl
Bulzaj
nie zapominaj ze spartacus to najlepszy serial w historii
Wydaję mi się, że Stanson uważa Clinta za słabego aktora z tego względu, iż grywa on głównie twardzieli.
[28]
Bo ma ciekawą historię, ale fabułę już nie.
[31]
:D o tym zapomnialem
stanson co to się stało, że ostatnio jakiś cięty się zrobiłeś?
Film o wiosłach już jest i nie zrobił go Clint ale Steven Brill
Stanson już to oglądał http://forumarchiwum.gry-online.pl/S043archiwum.asp?ID=7085344