Zagłosuj w kategorii Najlepszy tryb multiplayer
http://graroku2011.gry-online.pl/?kategoria=najlepszy-tryb-multiplayer
Jak co roku bitwa pomiędzy BF a MW. Gdybym grał na PC to na pewno postawiłbym na BF3. W końcu na dużych mapach nie jest nudno, 64 graczy to liczba jak najbardziej odpowiednia do tak rozległego terenu. Jako że gram na konsoli, a tam 32 graczy to totalne nieporozumienie (szczególnie na tych dużych mapach) to mój głos przypada MW3 (niby nic nowego, a jednak chce się w to grać). Jeśli natomiast w końcu doczekamy się 64 graczy na konsolach to co roku moim faworytem będzie BF.
Za bledy, bugi, niedorobki i calkowite olanie konsumenta przez DICE w kwestii robienia patchy - po kazdym jest co raz gorzej - BF3 nie dostaje odemnie zaszczytu.
BF 3 proste ;p
Call of Duty: Modern Warfare 3 - Najlepsza gra roku 2011 w kategorii Multiplayer :).
Oczywiście Crysis 2. Multi znacznie ciekawszy od tego, który mamy w BF3/MW3.
Co tu w ogóle robi Uncharted 3?! Przecież w tej grze tryb multi wcale nie jest oryginalny. A dodatkowo jest nudny. Na jego miejsce powinien pojawić się ACR, który ma bardzo oryginalny multiplayer.
Może i AC ma oryginalny multiplayer, ale szybko się on nudzi( mnie osobiście znudził po 3h).
Tak właściwie to po co dodaliście tyle gier. Wystarczyło by dać Modern Warfare 3 i BF 3. Reszta gier i tak nie ma szans. No a ja dałem głos na BF 3