Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Gra mmorpg

20.11.2013 19:22
1
jano900
8
Chorąży

Gra mmorpg

Witam

Szukam dobrej, polskiej gry mmorpg. Grafika ma być na wysokim poziomie, gra darmowa, i nie p2w. Jak na razie jedyne mmorpg jakie mi podeszło i zostałem przy nim dłużej to Tera Online. Grafika przepiękna jak na mmo, darmowa, i nie p2w. Niestety gra jest po angielsku i nie ma polskich serwerów. Gdyby nie to, to była by gra idealna.

Więc tak jak mówiłem - szukam dobrego, polskiego, darmowego mmorpg.

20.11.2013 19:26
ambu_
2
odpowiedz
ambu_
96
Smoke Mid Everyday

szukam dobrego, polskiego, darmowego mmorpg

Wykresl jeden warunek i pomozemy.

20.11.2013 19:36
3
odpowiedz
jano900
8
Chorąży

Mam wrażenie że istnieje takowa gra. Bo jeśli nie to chyba wracam do Tery, bo dawno nie grałem. Neverwinter dzisiaj pobrałem, ale usłyszałem dubbing więc w tył zwrot i do panelu sterowania odinstalować.

20.11.2013 19:54
4
odpowiedz
Inquisitio
117
bling

Nie, nie istnieje. Przynajmniej nic na poziomie TERA.

Na upartego możesz sprawdzić Aion, czy Lineage 2. Ale imo TERA lepsza.

20.11.2013 19:57
BloodPrince
5
odpowiedz
BloodPrince
181
Senator

Niestety gra jest po angielsku
Nauczysz się języka przynajmniej.

20.11.2013 19:59
6
odpowiedz
jano900
8
Chorąży

W Aiona grałem, ale nudzi mnie. Namierzasz stworka, klikasz atakuj, i przez jakieś 2 minuty czekasz aż twój bohater raczy go zabić. Nic więcej. Lineage'a muszę sprawdzić.

To chociaż płatna z darmowymi serwerami, tak jak w WoW'ie. Bo wiem że mój kolega grał na darmowym serwerze.

Up

Angielski umiem na poziomie podstawowego dogadania się. Ale jednak wolę zagrać z polakami. Gram na jednej postaci z kolegą ale ileż można w to grać.

Edit

Co do Lineage'a - grafika... Możecie mówić co chcecie ale na starym laptopie cały czas w metina grałem więc jak widzę gry z podobną grafiką to jest mi źle.

20.11.2013 20:08
Thrud
7
odpowiedz
Thrud
135
Generał

ja gram w Margonem ma super bajkową grafikę i jest PL --> http://www.margonem.pl/

20.11.2013 20:16
8
odpowiedz
jano900
8
Chorąży

Up

Jeśli ta odpowiedz jest na serio - grałem i jest tak nudna że aż nie mogłem wytrzymać.

I co do mojego pytania - w takim razie nie musi być po polsku. Najważniejsze żeby system walki był zbliżony do Tery (tzn. brak auto ataku) i równie dobra grafika. Jeszcze lepiej by było gdyby więcej mobów dało się mielić.

21.11.2013 19:50
Rashank
9
odpowiedz
Rashank
37
One of the younger

Mogę ci polecić Continent of The Ninth (C9). Grafika ładna, może nie tak jak w Terze, ale jest tam dobrze rozbudowany system craftingu. Gra ma oczywiście swoje + jak i -... Gra jest pochodzenia angielskiego, lecz w pełni spolszczona. Znajdziesz tam także dużo Polaków i wiele polskich gildii. Na jakiś czas powinna ci wystarczyć :)

EDIT: Tutaj masz link jakbyś był zainteresowany http://c9.mmovault.pl/

21.11.2013 20:39
10
odpowiedz
jano900
8
Chorąży

C9 jest po polsku? No to zasysam bez namysłu. Oglądałem gameplay'e i gra mi się podoba. Klas chyba jest 4, ale każda ma potem jeszcze 4 do wyboru. Jest tam coś w rodzaju summonera? Jak tak to wiem już czym gram.

21.11.2013 20:43
pawelisto
11
odpowiedz
pawelisto
58
N7

a gra taern?
W pełni polski mmorpg coś tak jak margonem, ale o wiele bardziej rozbudowany system walki i misje są przynajmniej ze sobą powiązane, wszystko po polsku i praktycznie na każdym kroku sami polacy

21.11.2013 20:55
12
odpowiedz
jano900
8
Chorąży

To się chyba jakoś The Pride of Taern nazywa. Widziałem to, jeśli można grać w przeglądarce jak margonem to mógłbym spróbować. Wiem że jest to 2d.

23.11.2013 20:52
13
odpowiedz
jano900
8
Chorąży

Pobrałem C9. Grafika słaba. Tekstury koszmarne ale reszta efektów nadrabia te straty. Polska czcionka nie pasuje do reszty co wygląda okropnie. Nie do pomyślenia jest to że nie da się zmienić płci, więc muszę grać kobietą bo witchblade ma z góry ustaloną płeć. Bugi na każdym kroku ale gra się w to przyjemnie.

23.11.2013 21:02
14
odpowiedz
jano900
8
Chorąży

Ale niestety czegoś mi nadal brakuje. Chyba wracam do Tery i czekam na 2014 rok bo wiele nowych mmo się zbliża.

02.05.2014 13:17
15
odpowiedz
zanonimizowany993061
2
Junior

Nie wiem co dla Ciebie znaczy ładna grafika. Aion ma niezłą, ale nie wiem czy Cie zaciekawi. Tutaj masz recenzje aion -> [link]
Drakensang też grafike ma niezłą, ale to trzeba lubić naparzanki -> [link]
W C9 grałem ale się nudzi szybko. Choć masa kombosów robi swoje.
Możesz sprawdzić jeszcze 4Stroy -> [link]
I Age of Wulin, grafika mnie bardzo zachęca, choć jeszcze nie testowałem -> [link]

Forum: Gra mmorpg