Witam!
Mam problem z grą Gothic 3.Otóż po zainstalowaniu tegoż patcha gra mi się bardzo ścina,mam wrażenie że nawet bardziej niż przed instalacją łatki.Ktoś wie może dlaczego?
Kiespki patch, raczej nic innego. Gra nie jest zoptymalizowana sensownie.
To że gra jest zoptymalizowana do bani wiem.Gothica 3 już przeszedłem parę razy na pierwszej wersji jak była.Chciałem przejść teraz na patchu bo podobno usuwa większość bugów(i zobaczyć jak to jest).Ale widzę że na tym patchu się nie da grać,bo jest ścina olbrzymia.
Może podczas instalacji patcha zainstalowałeś nowe tekstury świata i dlatego ci zamula?
Kiespki patch, raczej nic innego.
Lepszego już nie ma...
@UP - Jest, nieoficjalny - poprawiajacy mase bugow, usprawniajacy rozgrywke i dodajacy ogromna ilosc nowych rozwiazan w grze. Przeslie Ci link, tylko za... Kiedy zainstaluje GIII, bo samemu mi sie zachcialo grac :P
TO jest właśnie ten 1.74! Nowszego i lepszego już nie ma. 1.74 to ostatnia i najlepsza wersja.
@UP - Jest, nieoficjalny - poprawiajacy mase bugow, usprawniajacy rozgrywke i dodajacy ogromna ilosc nowych rozwiazan w grze. Przeslie Ci link, tylko za... Kiedy zainstaluje GIII, bo samemu mi sie zachcialo grac :P
A rzeczywiscie, a w CDA jest napisne, ze jest to patch nieoficjalny i myslalem, ze to wlasnie takowy, lecz kiedy uruchomilem instalacje, to wyswietlil sie 1.74.. Dziwne...
P.S - "Edycja" - sie wyczerpala.
A rzeczywiscie, a w CDA jest napisne, ze jest to patch nieoficjalny i myslalem, ze to wlasnie takowy, lecz kiedy uruchomilem instalacje, to wyswietlil sie 1.74.. Dziwne...
Patch 1.74 jak cała masa wcześniejszych wersji są to poprawki nieoficjalne, stworzone przez fanów.
Acha... Dobrze wiedziec.
No dobra my/Wy tu Gadu-Gadu.A co ja mam zrobić z tym Gothiciem?
Moja wersja gry to pierwsza jak wyszła jeszcze z tą olbrzymią mapą!
A co ja mam zrobić z tym Gothiciem?
Wyżej sugerowałem, że może zainstalowałeś nowe tekstury i dlatego ci zamula ale chyba w 1.74 ich nie było, dopiero w Quest Packu. Trudno coś naprawdę poradzić. Patch 1.74 to najlepszy jaki istnieje i to po prostu dziwne, że chodzi ci gorzej niż bez niego. Powinno chodzić dużo lepiej. U mnie dla przykładu kiedyś, żeby można było grać przywozicie musiałem mieć wszystko ustawione na średnie. Po patchu 1.70 i wzwyż mogę wszystkie suwaki dać na maksa i spokojnie, komfortowo grać.
Moja wersja gry to pierwsza jak wyszła jeszcze z tą olbrzymią mapą!
Hę? Gothic III niezależnie w jakieś wersji ma taką samą mapę...
spoiler start
Znudził ci się już Mass Effect i chcesz się przerzucić na Gothica III? :D
spoiler stop
Hę? Gothic III niezależnie w jakieś wersji ma taką samą mapę...
Chodzi mi o tą w wersji pudełkowej nie po zainstalowaniu gry.
Coś popróbuje z tym Gothiciem i tym patchem.
Ja poradzę reinstall i ściągnięcie patcha z internetu (bo pewnie masz ten z cd action) albo z innego źródła.
Bo to nienormalne że po patchu ci chodzi gorzej niż bez.
To dajcie link skąd pobrać tego patcha.Najlepiej sprawdzoną wersje.
Jest na gram . pl Z tej strony ściągałem.
Na 100%.. sprawdzone
http://www.cdprojekt.pl/support/game/287/Gothic_3/files
Tu masz sprawdzoną wersję - z głównej strony Community Patch Team jest link do tego mirroru.
Poza tym to strona wydawcy - CD Projektu.
[16]-100% dobrze działa?
Ja dajmy na to mam stąd: http://www.gothic.phx.pl/gothic3/download.php?cmd=details&id=74 Polecam też pobrać Quest Pack 4.
Pytanko. Jeśłi gram sobie na wersji 1.6XX to instalując w tym momencie 1.74 będe mógł kontynuować grę? Sejwy bedą się wgrywały bez problemów?
Zapisy gry są zgodne z CP 1.70-1.73, ale łatka nie jest w formie aktualizacji z poprzedniego patcha, a odrębną, ponad 900 megabajtową wersją. Save'y z patcha 1.6 i niższych nie są kompatybilne.
Ale na patchu to całkiem inna przyjemność z grania. Jak tego save'a miałeś dość wcześnie - aktualizacji nie pożałujesz
E, to kicham. Mam ponad 50 level postaci, i choć fabuły nie pociskałem szcególnie do przodu, to praktycnie cała Myrtana i spora część pustyni juz przebyta i wyczyszczona. Zmęcze to tak jak jest. Dzieki za odpowiedź.