Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Gothic 2:Noc Kruka pomoc

14.03.2013 18:05
1
zanonimizowany842075
8
Chorąży

Gothic 2:Noc Kruka pomoc

Witam,ostatnio ukończyłem grę Gothic 2:Noc Kruka i chciałbym się trochę ,,pobawić,,.Mam na myśli na przykład bitwę o Khorinis,i chciałbym się spytać czy ktoś zna jakieś fajne kody(bez złośliwych tekstów o cheatowaniu)np:na jakieś potwory typu orkowie lub inne ,,siły zła,,.Proszę też o jakieś kody na ustawianie kamery gry.PS.Jeśli wiecie gdzie się wpisuje kod xp map,proszę o pomoc bo zależy mi na minimapce.

14.03.2013 18:56
2
odpowiedz
zanonimizowany904551
1
Junior

Hej, grałem bardzo dawno temu w tą grę, ale wiem, że jest takie coś, że podchodzisz do danej postaci w Twoim przypadku np orka wpisujesz jakiś kod i ta postać jest w takiej ramce jakby i pod spodem widnieje napis, który oznacza nazwę nadaną przez programistów. I zapamiętujesz tą nazwę i wtedy wpisujesz zwykły kod na pojawienie się czegoś + nazwa którą wcześniej zapamiętałeś i pojawia się dany przedmiot. W ten sposób możesz stworzyć wszystko i nieograniczoną ilość. Wiem, że to działa w Gothic I, II i Noc Kruka. Nie wiem jak z III. Może mi się przypomni jak to robiłem to dam znać. Ale może komuś to pomoże :)
pozdrawiam

14.03.2013 19:35
ArtoseruS
3
odpowiedz
ArtoseruS
75
Zero Trzy

Odwiedź stronę www.gothic.phx.pl - tam znajdziesz wszystko co potrzebne + themodders.org jest bazą modów i dodatków, w której także znajdziesz wiele pomocnych rzeczy.

Forum: Gothic 2:Noc Kruka pomoc