[align=center]Witajcie,
Chciałbym Wam tutaj zaprezentować sposób w jaki możemy Sobie zarobić trochę realnych pieniędzy.
W Sierpniu 2013r, w internecie została wydana gra przeglądarkowa Goldentowns, fabułą tej gry jest rozbudowa swojego miasta i nie było by tutaj nic nadzwyczajnego gdyby nie to, że w grze istnieje możliwość zarabiana [color=#ffff00]ZŁOTA[/color] które możemy sprzedać za realne pieniądze (EURO). Zysk z sprzedaży złota możemy przelać na PayPal, Payza, MoneyBookers, Bitcoin itp. Pierwsze złoto możemy zarobić już po około miesiącu gry i aktualna stawka 1 złota wynosi 5 EURO. Gra nie wymaga jakiegoś nolifienia, w poczatkowej fazie gry wchodzisz co +/- 3h a w późniejszej nawet co 12/24. Zarobki najlepszych graczy wynoszą ok. +/- 200EURO dziennie.
www.goldentowns.com/?i=172941 <= TUTAJ LINK DO REJESTRACJI (ważne żeby zarejestrować się z mojego reffa ponieważ jeden z rumuńskich graczy wykupił prawo które daje mu przywilej, że za każde zarejestrowane konto na stronie on otrzymuje reffa - więc jeśli nie chcecie dać zarobić Rumunii to wspierajcie Polskę)
Wszystkim zarejestrowanym z mojego reffa, dam wskazówki jak się nie spalić w początkowej fazie gry i odpowiem na nurtujące ich pytania.
Mój nick w grze Mokasyn. Więc piszcie do mnie na chacie w grze w razie pytań.